Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceste sunt cele 10 tehnologii care vor schimba lumea in 2019

Playtech Playtech,
Aceste sunt cele 10 tehnologii care vor schimba lumea in 2019

Jurnalistii de la MIT Technology Review creeaza o lista in fiecare an in care selecteaza cateva tehnologii sau dezvoltari tehnologice care vor avea cel mai mare impact asupra societatii in. continuă pe Playtech

Acestea sunt cele 10 tehnologii care vor schimba lumea in 2019

Jurnalistii de la MIT Technology Review creeaza o lista in fiecare an in care selecteaza cateva tehnologii sau dezvoltari tehnologice care vor avea cel mai mare impact asupra societatii in.

Mastercard - Bank of the Year, editia a IV-a: cine sunt specialistii si antreprenorii care vor stabili la cine ajung trofeele in acest an

Competitia Mastercard - Bank of the Year respecta, ca in fiecare an, traditia cooptarii unui juriu profesionist ce va stabili dupa o analiza transparenta si obiectiva bancile si IFN-urile care vor pleca acasa cu mult ravnitele trofee.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna Martie incredibil de proasta. incepe cea mai grea luna a anului pentru ele

Luna Martie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. Nimic nu le merge asa cum si-ar dori. HOROSCOP BERBEC- Esti inconjurata de vampiri energetici si se simte. Ai cosmaruri, te simti letargica si.

HOROSCOP MARTIE. Zodiile care vor fi pline de energie in Martie. Au o lunaexcelenta

Luna Martie aduce numai bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge perfect. HOROSCOPRAC- Viata ta devine un vis. Dupa o perioada neagra, lucrurile incep sa se aseze si pentru.

HOROSCOP. Zodii care vor avea saptamana perfecta. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este benefica pentru aceste trei zodii. Totul le merge ca la carte. HOROSCOP SCORPION -Te bucuri de viata mai mult ca niciodata. Esti creativa si profiti din plin de acest lucru.

Acestea sunt cele mai sanatoase 10 alimente de pe planeta!

Acestea sunt cele mai sanatoase 10 alimente de pe planeta. Consuma-le zilnic si vei imbatrani mai lent! Citeste mai mult pespynews. ro .

Update: inalta Curte a desemnat cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare. Cine sunt ei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare, anunta.

nalta Curte i-a tras la sorti pe judecatorii care vor face parte din BEC la europarlamentare. Unul dintre ei a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dragnea la trei ani si jumatate de nchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori ai acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare, transmite Agerpres. Unul dintre magistrati a facut parte din completul care in iunie 2018 l-a condamnat pe Liviu Dragnea la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman.

Instanta suprema desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Inalta Curte de Casatie si Justitie desemneaza vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

10.000 de euro pentru startup-uri: Changeneers ofera antreprenorilor mediul perfect pentru testarea ideilor care vor sa schimbe lumea - webPR

Pana pe data de 8 martie, dezvoltatorii de solutii tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sanatatii pot aplica la competitia Changeneers, organizata de Impact Hub Bucharest si Samsung Romania, unde au sansa de a castiga premiul de 10. 000 de euro. Changeneers isi propune sa fie mai mult decat un concurs si sa ofere antreprenorilor un loc in care se pot intalni, schimba idei si testa solutii, totul pentru crearea unei lumi mai bune prin tehnologii mobile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )