Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cele mai bune filme care au prevazut viitorul. Cat de exacte au fost?

Playtech Playtech,
Cele mai bune filme care au prevazut viitorul. Cat de exacte au fost?

Viitorul nu poate fi prezis, insa industria filmului a reusit sa contrazica de cateva ori teoria si sa ecranizeze evenimente care s-au adeverit mai tarziu. Din noroc sau dintr-o viziune. continuă pe Playtech

Cele mai bune bancuri cu sotii. Nevasta, catre politist: in cazul in care il gasiti pe sotul meu, va rog, spuneti-i ca mama nu mai vine la noi, s-a razgandit!

Relatiile dintre barbati si femei au fost intotdeauna un subiect de discutii care aluneca usor pe panta umorului. De la cat de dificile pot fi femeile, pana la cat de insensibili pot fi barbatii, subiectele pot fi interminabile.

Cele mai bune 10 ciorbe mancate de romani. Retetele din strabuni pentru o natie de ciorbari

Un snop de retete vechi a fost adunat de Natia Ciorbei, intr-un proiect care vrea sa documenteze relatia romanului cu ciorba, felul sau preferat de mancare.

Dieta de detoxifiere. Tot ce trebuie sa stii. Cele mai bune cure de detoxifiere

Dieta de detoxifiere, asa cum ii spune si numele, are drept scop eliminarea toxinelor din corp. La baza dietei de detoxifiere se afla teoria digestiei si eliminarii rezidurilor. Aceasta este asociata adesea cu.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Acesti nativi sunt plini de ei

Unii nativi sunt atat de orgoliosi si au o stima de sine atat de ridicata, incat pot si usor catalogati drept snobi. Aflati care sunt cele mai arogante zodii din horoscop. Taurul este.

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii.

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%).

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Cat masoara cele mai mici urme de dinozaur descoperite vreodata

Cercetatorii de la Universitatea din Queensland au facut o descoperire importanta care dezvaluie o noua specie de dinozaur. Ei eu identificat celemai mici urme de dinozaur.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )