Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai tari jocuri din 2019: ce va aduce E3 pentru tine

Playtech Playtech,
Cele mai tari jocuri din 2019: ce va aduce E3 pentru tine

E3 2019 este locul unde industria de jocuri video prezinta cele mai noi titluri si tehnologii. Ce ne-ar putea pregati marile studiouri de jocuri? E3 este unul dintre cele mai mare targuri de. continuă pe Playtech

JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Marea Neagra contine cea mai mare densitate de deseuri produse de om si ajunse in mediul marin, din Uniunea Europeana, iar 90% din aceste deseuri constituie plastic, a declarat seful Directiei Generale MARE a Comisiei Europene, Joao Aguiar Machado, in mesajul transmis, ieri, participantilor la conferinta Ziua Maritima Europeana in Romania.

GRAFIC Care este orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania. Surpriza: Nu este Bucurestiul!

Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri pentru dezvoltari industriale din Romania, preturile de aici, in locatii de maxim interes, fiind si de aproape doua ori mai mari decat cele cerute pentru o locatie din Bucuresti, arata o analiza a companiei de consultanta imobiliara Dunwell, specializata in sectorul Industrial.

Bose a reinventat cele mai bune casti din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treaba foarte buna in domeniul solutiilor audio de cateva deceni, iar in ultima perioada, a dominat piata castilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet.

Cele mai bizare evenimente din Al Doilea Razboi Mondial. Prizonierii folositi ca tinte vii si victime ale canibalilor

O serie aproape nesfarsita de atrocitati a marcat desfasurarea celui mai mare razboi din istoria omenirii, iar unele evenimente petrecute in timpul sau au parut cu totul neverosimile.

Business report: Datoria publica - imprumutam mai mult decat restituim. Datoria creste sau scade?; Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania; Topul salariilor in IT si perspectiva. Cine pluseaza cu mari castiguri

Un nou pas Uber: Si cine nu are masina poate fi sofer pentru companie. Din luna ianuarie, Uber a incheiat un parteneriat cu startup-ul Fair in California, prin care soferii pot inchiria masini. Rusii vor sa cumpere un combinat chimic in Romania. Proprietarul este Ioan Niculae. O companie ruseasca si-a manifestat interesul pentru achizitionarea activelor combinatului Ga-Pro-Co Chemicals.

Cele mai spectaculoase imagini de la vizita Papei Francisc in Romania - VIDEO

Antena 3 a prezentat cele mai frumoase imagini din timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Papa Francisc a inceput vineri o vizita apostolica de trei zile in Romania, Sanctitatea Sa fiind asteptat de.

Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Turneul de la Roland Garros, ajuns in turul al doilea al meciurilor de pe tabloul principal, a prilejuit retragerea unei jucatoare de legenda din WTA.

Toti fanii trebuie sa stie asta! Una dintre cele mai iubite trupe din Romania se intoarce pe scena!

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Azur, a pornit intr-o serie de concerte prin tara, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la infiintare. Biletele s-au pus in vanzare la pretul unic de 50 de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La masa

- Alinuta, de ce te tot invarti in jurul mesei cu cana aceea in mana? o intreaba mama pe fiica-sa cea blonda. - imi iau pastilele! raspunse Alinuta. - Pai si nu poti sa stai locului? - Nu, pentru ca.

VIDEO Cum arata cele mai rapide trenuri de marfa si ce tari stau cel mai bine

La noi, din cauza infrastructurii, trenurile de marfa ruleaza cu o viteza comerciala de aproximativ 20 km/h, dar in alte tari diferentele sunt uriase si trenuri de marfa grele pot rula cu peste 120 km/h, in timp ce unele speciale pot atinge 250 km/h. in articol puteti citi despre cele mai rapide trenuri de marfa din lume si despre tarile care iau in serios investitiile in transportul rapid de marfa pe calea ferata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )