Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dacia imprumuta cel mai esential element de la Mercedes ca sa te simti si tu bogat ca roman

Playtech Playtech,
Dacia imprumuta cel mai esential element de la Mercedes ca sa te simti si tu bogat ca roman

Dacia a avut un salt spectaculos in 2018. Pe langa numarul record de automobile vandute, Dacia a pus pe masinile sale tehnologii de ultima generatie care le aduc in randul brandurilor de succes. Una dintre realizari este echiparea lui Duster cu motor de Mercedes. Daca esti pretentios, la automobilele Dacia poti gasi multe probleme, dar [] . continuă pe Playtech

Detalii halucinante in cazul tanarului ucis in benzinaria din Iasi. Prietenul cel mai bun l-a ucis pentru un dans

Detalii infioratoare in urma crimei petrecute in benzinaria din Iasi. Alin Daniel Calistru 22 de ani) si-a ucis cel mai bun prieten in bataie, pe Iulian Cozma, dupa ce au fost la discoteca si acesta a.

Pretul aurului, la cel mai inalt nivel din ultimele luni

Pretul aurului a crescut miercuri cu 0,5%, in continuarea aprecierilor de saptamana trecuta, pana la 1. 274,82 dolari pe uncie, cel mai mare pret din iunie 2018, pe fondul turbulentelor financiare la nivel.

Mbappe, cel mai bun fotbalist francez al anului

Atacantul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2018.

Kylian Mbappe (20 de ani, PSG), desemnat cel mai bun fotbalist francez, n 2018

Atacantul formatiei PSG Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun jucator francez, in 2018, de publicatia France Football.

Formula 1, sportul cel mai vizionat n 2018

Formula 1 a fost si 2018 sportul cel mai vizionat din tribune, cu o medie pe grand prix de 194. 919 spectatori, in acest numar intrand atat fanii care au asistat, sambata, la sesiunile de calificari, cat si cei care au urmarit cursele din zilele de duminica.

Etna, cel mai puternic vulcan al Europei, A ERUPT! Aeroportul din Catania a fost inchis, iar autoritatile italiene sunt in stare de ALERTA MAXIMA

Muntele Etna, cel mai inalt si mai activ vulcan al Europei, a erupt, luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera, astfel ca aeroportul Catania, situat pe coasta estica a Siciliei, a fost inchis,.

DAN CRISTIAN POPESCU, IRONIC Doamna Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, scrie, astazi, un mesaj ironic pe Facebook, afirmand ca premierul Viorica Dancila este cel mai cultivat si inteligent membru al PSD, de aceea au si propus-o prim-ministru. Mesajul vine dupa reactiile social-democratilor, nemultumiti ca Ludovic Orban a numit-o pe Dancila tantica inculta, analfabeta.

Cti bani pierde bugetul sanatatii, cel mai sarac din UE, dupa controversata ordonanta adoptata vineri: De 16 ori mai mult dect costa spitalul construit din donatii de Asociatia Daruieste Viata

Bugetul sanatatii din Romania, cel mai mic din Uniunea Europeana, va pierde, in 2019, aproximativ 1,3 miliarde de lei echivalentul a 255 de milioane de euro) ce proveneau anual din taxa pe viciu si se varsau automat, potrivit legii, in bugetul Ministerului Sanatatii. Contactata de HotNews. ro, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a refuzat sa faca vreun comentariu privind efectele acestei masuri. 255 de milioane de euro inseamna, spre exemplu, de 16 ori mai mult decat costa primul spital de oncologie pediatrica din Romania, construit in curtea spitalului Marie Curie din Bucuresti de ONG-ul Daruieste Viata, din donatii si sponsorizari.

Cti bani pierde bugetul sanatatii, cel mai sarac din UE, dupa controversata ordonanta adoptata vineri: De 17 ori mai mult dect costa spitalul construit din donatii de Asociatia Daruieste Viata

Bugetul sanatatii din Romania, cel mai mic din Uniunea Europeana, va pierde, in 2019, aproximativ 1,3 miliarde de lei echivalentul a peste 270 de milioane de euro) ce proveneau anual din taxa pe viciu si se varsau automat, potrivit legii, in bugetul Ministerului Sanatatii. Contactata de HotNews. ro, Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a refuzat sa faca vreun comentariu privind efectele acestei masuri. 270 de milioane de euro inseamna, spre exemplu, de 17 ori mai mult decat costa primul spital de oncologie pediatrica din Romania, construit in curtea spitalului Marie Curie din Bucuresti de ONG-ul Daruieste Viata, din donatii si sponsorizari.

Confiscari duble n 2018: care sunt produsele falsificate cel mai frecvent

Numarul produselor contrafacute confiscate de politistii de frontiera s-a dublat in anul 2018, anunta Politia de Frontiera. Cea mai mare parte a produselor contrafacute a fost depistata in porturile maritime din judetul Constanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )