Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce Tim Cook este un sef mai bun decat a fost vreodata Steve Jobs

Playtech Playtech,
De ce Tim Cook este un sef mai bun decat a fost vreodata Steve Jobs

Steve Jobs a creat un brand iconic si a fost cel din spatele unei tehnologii revolutionare. Totusi, Tim Cook este un CEO mai bun. Calitatile acestuia de inovator sunt incontestabile iar fara. continuă pe Playtech

Bartomeu: Neymar nu va reveni la Barcelona. Dembele este mai bun decat el

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat la emisiunea El Rondo de TVE en Catalunya ca atacantul francez Ousmane Dembele este mai bun decat brazilianul Neymar, transferat in 2017 la Paris Saint-Germain.

PNDL merge mai departe, urmeaza faza a treia. Vicepremierul Daniel Suciu: Este cel mai bun instrument prin care primarii pot sa isi dezvolte comunitatile

Programul National de Dezvoltare Locala intra in faza a treia. Anuntul a fost facut de actualul ministru al Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu, intr-o conferinta de presa. PNDL a fost implementat in anul .

Utile: Specialistii confirma: care este cea mai sanatoasa paine; Problema care iti distruge ficatul intr-un mod mai agresiv decat alcoolul si zaharul; Hormonul de crestere actioneaza pentru a preveni scaderea in greutate

In cazul bolilor pulmonare, vocea sparta si respiratia suieratoare ar putea fi mai mult decat un semn de raceala. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Michigan au descoperit. Un singur aliment reduce drastic riscul bolilor de inima, daca ai diabet. Conform unui studiu efectuat in Statele Unite, cinci portii de nuci a cate 28 de grame) consumate.

Augustin Zegrean, despre amanarea procesului lui Dragnea: Un judecator speriat este mai rau decat un judecator corupt / Este o decizie de descalificare a justitiei

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean spune ca decizia de luni prin care instanta suprema a amanat cu mai bine de o luna procesul lui Liviu Dragnea este una de descalificare a justitiei din Romania, el subliniind ca un judecator speriat este mai rau decat un judecator corupt. Zegrean considera, de asemenea, ca este o pasare a responsabilitatii intre Curtea Constitutionala CCR) si inalta Curte de Castie si Justitie ICCJ).

Baschet: Mike Budenholzer (Milwaukee Bucks), desemnat cel mai bun antrenor al sezonului in NBA

Mike Budenholzer Milwaukee Bucks) a fost desemnat, sambata, cel mai bun antrenor al sezonului 2018-2019 de catre asociatia antrenorilor din Campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), informeaza AFP.

SONDAJ Cine e mai bun la Ministerul Justitiei: Toader sau Nicolicea?

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader, iar conducerea PSD il sustine pe Eugen Nicolicea pentru ministerul Justitiei. Sondaj HotNews. ro: Cine e mai bun la Ministerul Justitiei: Toader sau Nicolicea?.

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence.

Cel mai bun rezultat al sezonului pentru Eduard Grosu

Ciclistul roman Eduard Grosu a obtinut, luni, cel mai bun loc din 2019 alaturi noua sa echipa, Delko Marseille Provence.

Udrea, despre situatia lui Dragnea: A cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale decat barbatii. Nu m-ar mira daca Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea spune, intr-o postare de Facebook, ca situatia liderului PSD Liviu Dragnea arata ca a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

FOTO Cel mai bun titlu de ziar dupa ce Ajax a aruncat Ronaldo afara din Liga: Cifrele vorbesc de la sine

Ajax, cu o medie de varsta de 25 de ani, a aratat cel mai frumos joc de la tiki-taka incoace si l-a lasat pe Cristiano Ronaldo in afara semifinalelor Ligii Campionilor pentru prima data dupa noua ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )