Libnet.ro
UNICEF

09:45

Apocalipsa pentru Dragnea? A fost gasita valiza cu cele mai compromitatoare acte

Playtech Playtech,
Apocalipsa pentru Dragnea? A fost gasita valiza cu cele mai compromitatoare acte

Liviu Dragnea este in centrul unui scandal cu adevarat monstru acum. Pe 3 noiembrie, a fost anuntata descoperirea unei valize cu cele mai crompromitatoare documente Tel Drum. RISE Project a anuntat, printr-o nota pe Facebook, ca o valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au [] . continuă pe Playtech

Erdogan afirma ca uciderea jurnalistului Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, vineri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

Uciderea jurnalistului Khashoggi, ordonata la cele mai inalte niveluri

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat, ieri, ca uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost ordonata la cele mai inalte niveluri ale guvernului saudit, insa el l-a exonerat pe regele Salman de orice responsabilitate, potrivit unui articol publicat in Washington Post.

SUA: O soferita a fost gasita la sase zile de la accident, fiind grav ranita si puternic deshidratata

O soferita din Statele Unite a fost gasita in viata la sase zile de la accident. Femeia a pierdut controlul volanului si a ramas blocata cu masina intr-un copac.

Fotografii nemaivazute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arata in copilarie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii neamivazute cu Jacqueline Kennedy au fost facute publice la o licitatie. Imaginile o prezinta la 16 ani pe cea care avea sa devina una dintre cele mai iubite si controversate prime doamne ale Americii.

TOP 10 cele mai bune universitati din Romania pentru anul 2019

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019 evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Vezi in continuare care sunt cele mai bune zece universitati din Romania.

Cele mai bune bancuri cu vanatori si pescari. Un politist, catre singurul peste pe care l-a prins: Spune unde sunt ceilalti!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula in mediul online se numara si cele care au ca personaje principale vanatorii si pescarii. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune asemenea bancuri.

Citate despre iubire. Cele mai frumoase 60 de citate despre dragoste

Cele mai frumoase lucruri despre dragoste si iubire se exprima greu in cuvinte. Si, ca sa-ti fie mai usor, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase 60 citate despre iubire. Citate despre iubire. Nu e viata fara.

Cele mai bizare muzee din lume: de la mumii si capete sfartecate, la mancaruri dezgustatoare

Cele mai mari frici ale oamenilor sunt exploatate in unele din cele mai bizare muzee din lume: ventriloci, clovni, mancaruri dezgustatoare, paraziti, creiere umane pe care vizitatorii pe pot atinge, colectii de cranii, corpuri mumificate, aparate de.

Comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romne: Infractiunile care ridica cele mai mari probleme sunt cele unice

Inteligenta unei persoane modeste intelectual, dar aflata intr-o situatie de risc vital sau de a-si pierde libertatea, nu trebuie subestimata, iar infractiunile cele mai problematice sunt cele unice, spune intr-un interviu comisarul Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane, noteaza Mediafax.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru romani in noiembrie... Care sunt cele mai afectate regiuni...

Potrivit prognozei meteo, vineri se anunta temperaturi mari! Va fi cald in toata Romania, cerul va fi mai mult noros in partea de sud a tarii si variabil in rest. in prima parte a zilei s-au semnalat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )