Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum a prins Tel Drum, firma care ar avea legaturi cu Dragnea, un nou contract cu statul

Playtech Playtech,
Cum a prins Tel Drum, firma care ar avea legaturi cu Dragnea, un nou contract cu statul

Tel Drum e in centrul unor dezvaluiri. Dragnea neaga ca ar avea legaturi cu firma, dar fiul sau clar a avut sau inca mai are. Acum, compania are un nou contract cu statul. Tel Drum a castigat o noua licitatie pentru lucrari platite din bani publici. Desi este in insolventa, chiar trimisa in judecata si [] . continuă pe Playtech

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la platile pe care le-ar fi facut Tel Drum la casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Teleormanleaks. Planul resedintei Dragnea din Alexandria. Reactia liderului PSD la acuzatiile ca Tel Drum a platit pentru casa lui

Jurnalistii de la Rise Project au publicat documente din valiza cu informatii din interiorul corporatiei Tel Drum din care ar reiesi cum au fost facute lucrarile la casa din Alexandria a lui Dragnea, dar si la o vila privata din Mamaia.

Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevarul despre intalnirile sefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

Dupa primele dezvaluiri RISE Project in dosarul Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat ca nu s-a mai intalnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. Documentele prezentate de.

Tel Drum a primit un contract de 7 milioane de lei, desi e in insolventa si trimisa in judecata

Aflata in insolventa si trimisa in judecata pentru fraude cu bani europeni, firma Tel Drum a castigat un contract de 7,3 milioane de lei pentru reabilitarea unei scoli din Zimnicea, arata datele sistemului el.

Tel Drum castiga un nou contract in Teleorman: Modernizeaza o scoala cu 7,2 milioane de lei

Cu toate ca se afla in insolventa, celebra firma Tel Drum continua sa castige contracte in Teleorman, fostul fief al liderului PSD, Liviu Dragnea. De aceasta data este vorba despre un contract de 7,2 milioane de lei, scrie Ziare. com.

Sotul sefei CSM, despre Tel Drum: Un client ca oricare altul / Colaborarea a fost publica

Avocatul Gil Vasile, sotul presedintelui CSM Simona Marcu, transmite, pentru Mediafax, referitor la banii primiti de la Tel Drum, ca firma a fost un client ca oricare altul si ca raporturile financiare cu aceasta societate au fost declarate integral in raportarile fiscale.

Ce spune DNA despre dezvaluirile RISE Project cu privire la Tel Drum

DNA a transmis ca informatiile prezentate de jurnalistii RISE Project in legatura cu Tel Drum apar intr-un dosar in lucru, informeazaDigi24. Liviu Dragnea a negat vehement ca ar avea vreo legatura.

Sefii Tel Drum nu vor sa stii cine sunt, asa cum si Dragnea poate ar vrea

In scandalul valiza si in urma dezvaluirilor facute de RISE Project, cele doua personaje care sunt acum in atentia presei vor sa fie uitate. Ce regulament absurd invoca. Petre Pitis, directorul general al Tel Drum, a gasit o solutie ca sa scape de ochii lumii. Acesta a trimis o solicitare catre presa online si [] .

Luxul familiei Dragnea, intretinut de Tel Drum

Valiza cu documente si informatii de la societatea Tel Drum a adus, ieri, primele reactii ale sefului PSD, Liviu Dragnea. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a spus: Exista niste institutii ale statului de drept: DNA. Eu nu am nicio legatura cu acea valiza. Poze cu mine cred ca sunt mii in aceasta tara. Mie, Tel Drum nu mi-a platit nicodata, nimic. Daca sunt mailuri intre fiul meu si Petre Pitis n. r. - directorul general al Tel Drum) sa fie sanatosi si sa explice.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia mama Nicoletei Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )