Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana: care este motivul actiunii impotriva UE

Playtech Playtech,
Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana: care este motivul actiunii impotriva UE

In cel mai nou episod al dosarului Tel Drum, pentru care Dragnea a fost deja condamnat, liderul PSD a dat in judecata Comisia Europeana la Tribunalul Uniunii Europene CJUE). La aproximativ trei luni dupa ce a fost depusa actiunea lui Liviu Dragnea la Tribunalul Uniunii Europene, continutul documentului cu pricina a devenit public. Liderul PSD [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a chemat in instanta Comisia Europeana CE) la Curtea de Justitie a Uniunii Europene de la Luxemburg. Presedintele Partidului Social Democrat acuza CE ca nu i-a fost acordat dreptul la aparare si.

Motivele pentru care Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana privind ancheta de frauda cu fonduri europene de la Tel Drum

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat cererea prin care Liviu Dragnea a dat in judecata Comisiei Europene la Tribunalul UE de la Luxemburg. Liderul PSD s-a plans ca nu i-a fost acordat dreptul la aparare.

Haosul Brexit: Comisia Europeana, reactie transanta dupa ce Parlamentul britanic a respins pentru a treia oara acordul! in Marea Britanie au aparut zvonurile de alegeri anticipate

Comisia Europeana a anuntat ca este pregatita pentru scenariul iesirii fara acord la 12 aprilie, la miezul noptii, desi regreta ca deputatii britanici au respins pentru a treia oara acordul inaintat.

Comisia Europeana, despre anchetarea lui Kovesi in plina procedura de alegere a procurorului-sef european: Romania sa respecte pe deplin principiul cooperarii loiale

In conditiile in care Kovesi a fost pusa, joi, sub control judiciar cu interdictia de a parasi tara, Comisia Europeana a indemnat Romania sa respecte principiul cooperarii loiale privind procedura de.

VIDEO Comisia Europeana confirma discutia telefonica Timmermans-Dancila pe tema OUG privind modificarea Codurilor penale / Urmarim cu mare ingrijorare evolutiile privind statul de drept in Romania

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare evolutiile privind statul de drept in Romania si subliniaza ca aceasta trebuie sa repuna urgent procesul de reforma pe calea corecta, ceea ce inseamna progrese, si nu pasi inapoi, a declarat vineri Margaritis Schinas, purtator de cuvant al CE. De asemenea, el a confirmat ca joi prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, a discutat la telefon cu premierul Viorica Dancila despre cele doua proiecte de ordonanta de urgenta pregatite de Ministerul Justitiei privind modificarea Codurilor penale si posibilitatea contestarii deciziilor definitive pronuntate de completurile de 5 judecatori ale instantei supreme.

DIN CAUZA PERTURBARII SELECTIEI PROCURORULUI-SEF EUROPEAN: Tara noastra, criticata de Comisia Europeana

Comisia Europeana a cerut tarii noastre, astazi, sa coopereze pentru desemnarea procurorului-sef european.

Comisia Europeana urmareste cu atentie procesul Laurei Codruta Kovesi VIDEO

Comisia Europeana critica Romania pentru evolutia statului de drept si isi exprima preocupari serioase pe tema Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Asa cum am mai spus, Comisia.

VIDEO Comisia Europeana, despre Kovesi: Toti candidatii la sefia Parchetului European trebuie sa poata participa nestingherit la toate etapele procedurii de selectie

Comisia Europeana invita Guvernul sa respecte pe deplin principiul cooperarii loiale, consacrat de tratat, in ceea ce priveste procedura de selectie a procurorului general european, aratand ca toti candidatii trebuie sa poata participa nestingherit la toate etapele procedurii de selectie, a declarat Margaritis Schinas, purtator-sef de cuvant al Comisiei, intrebat despre masura plasarii sub control judiciar a fostei sefe a DNA Laura Codruta Kovesi. El a reamintit, de asemenea, preocuparile serioase ale Comisiei Europene cu privire la Sectia pentru cercetarea infractiunilor din justitie.

COMISIA EUROPEANA: Un Brexit fara acord este de-acum un scenariu probabil

O iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) fara acord, la 12 aprilie, este de-acum un scenariu probabil, a reactionat astazi o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene, dupa a treia respingere de catre deputatii britanici a Tratatului retragerii.

Un Brexit fara acord este de-acum un scenariu probabil la 12 aprilie, apreciaza Comisia Europeana. Reactii europene

O iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana UE) fara acord, la 12 aprilie, este de-acum un scenariu probabil, a reactionat vineri o purtatoare de cuvant a Comisiei Europene CE), dupa a treia respingere de catre deputatii britanici a Tratatului retragerii negociat de Theresa May cu Bruxellesul, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )