Libnet.ro
UNICEF

10:15

De ce nu poate fi mutata ambasada Romaniei la Ierusalim peste noapte: implicatiile anuntului premierului Dancila

Playtech Playtech,
De ce nu poate fi mutata ambasada Romaniei la Ierusalim peste noapte: implicatiile anuntului premierului Dancila

Premierul Viorica Dancila a vorbit, din nou, fara sa stea prea mult pe ganduri. A anuntat ca Romania vrea sa-si mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Trecand peste faptul ca o astfel de decizie nu se poate lua atat de usor, in joc sunt implicatii geopolitice despre care sefa Guvernului [] . continuă pe Playtech

Benjamin Netanyahu saluta intentia Vioricai Dancila de a muta Ambasada Romaniei la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminica seara pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru continuarea procedurilor in scopul mutarii sediului Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, transmite Mediafax.

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Dupa finalizarea analizei de catre toti actorii.

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Guvernul Romaniei a initiat un proces de evaluare a.

Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim.

Premierul Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a facut afirmatia duminica, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru.

Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Agerpres.

CTP, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Dancila mai sictireste o data UE

Cristian Tudor Popescu CTP) este de parere ca anuntul premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim nu a fost facut din proprie initiativa, ci pentru ca i s-a dictat. Jurnalistul apreciaza ca Guvernul Romaniei vrea sa castige bunavointa americanilor, care au respins de fiecare data modificarile din domeniul justitiei.

Oficial palestinian, despre anuntul lui Dancila privind mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O incalcare flagranta a drepturilor palestiniene, a dreptului international si a rezolutiilor ONU

Un inalt oficial al Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei OEP) critica anuntul premierului Vioirca Dancila privind mutarea Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim, informeaza DPA,.

Ambasada Israelului, dupa declaratiile Vioricai Dancila: Ne exprimam speranta ca, in viitorul apropiat, Ambasada Romaniei sa se mute la Ierusalim

Ambasada Israelului la Bucuresti i-a transmis, duminica, felicitari, premierului Viorica Dancila, dupa declaratiile conform carora Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim,.

DECLARATIE A REPREZENTANTEI AMBASADEI ISRAELULUI LA BUCURESTI: Ne exprimam speranta ca Ambasada Romaniei sa se mute la Ierusalim

Ambasada Israelului la Bucuresti isi exprima speranta ca reprezentanta diplomatica a Romaniei sa se mute de la Tel Aviv la Ierusalim, pozitie exprimata dupa anuntul facut in acest sens, ieri, de premierul Viorica Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )