Libnet.ro
UNICEF

07:45

Romania muta ambasada din Israel. Ce planuiesc Dragnea si Dancila

Playtech Playtech,
Romania muta ambasada din Israel. Ce planuiesc Dragnea si Dancila

Romania isi va muta ambasada din Israel. Din Tel Aviv se duce la Ierusalim, masura luata si de Statele Unite ale Americii. Decizia in cazul Romaniei a fost luata de Guvern in ultima sedinta. Daca mai tineti minte am spus ca din punctul meu de vedere ca si Romania trebuie sa-si mute ambasada de la []. continuă pe Playtech

Ambasada Palestinei: Intentia Guvernului Dancila de a muta ambasada la Ierusalim pune n pericol interesul cetatenilor romni n lumea araba si musulmana

Ambasada Palestinei la Bucuresti avertizeaza ca intentia Guvernului Dancila de a muta ambasada Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim pune in pericol interesul Statului roman precum si al cetatenilor sai in lumea araba si musulmana.

Liviu Dragnea vrea sa mute ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim/ Reactia lui Klaus Iohannis

Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, a hotarat Guvernul Dancila, in ultima sedinta, anuntul fiind facut, joi seara, de liderul PSD Liviu Dragnea, care a spus ca decizia are o valoare istorica uriasa. Reactia.

Surse: Guvernul ar vrea sa mute la Ierusalim ambasada Romaniei din Israel (VIDEO)

Guvernul vrea sa mute Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim, potrivit unor surse citate de B1 TV. Potrivit surselor citate, Executivul Dancila ar pregati in acest sens o Hotarare de.

Ambasadorul palestinian la Bucuresti: Intentia Guvernului de a muta ambasada Romaniei la Ierusalim incalca dreptul international

Intentia Guvernului de a muta Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim reprezinta o actiune care incalca dreptul international, deciziile Consiliului Europei si contravine pozitiei statului roman cu privire la rezolvarea conflictului israelo-palestinian, considera reprezentantii ambasadei Statului Palestina la Bucuresti.

Reactia Palestinei privind intentia Guvernului de a muta Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Intentia Guvernului de a muta Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim reprezinta o actiune care incalca dreptul international, deciziile Consiliului Europei si contravine pozitiei statului roman cu.

Ovidiu Raetchi (PNL) despre mutarea ambasadei din Israel: PSD si face stat paralel n diplomatie si creeaza o vulnerabilitate strategica majora

PSD creeaza o vulnerabilitate strategica majora pentru Romania prin modul in care a procedat in privinta relocarii ambasadei din Israel, crede deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei de Aparare. El mai spune ca PSD isi face stat paralel in diplomatie, iar Liviu Dragnea vrea sa transforme politica externa a Romaniei in taraba sa de tocmeli.

Toate tunurile pe Guvern, in scandalul mutarii ambasadei din Israel. Acest tip de documente se discuta la confidentiale, cum de a vorbit Dragnea despre el?

Scandalul generat de anuntul liderului PSD, Liviu Dragnea, privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel, ia amploare. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a intervenitin acest scandal, afirmand ca o decizie c.

MAE: Relocarea Ambasadei Romniei din Israel implica o consultare a tuturor actorilor relevanti, potrivit Constitutiei, dar si o coordonare cu partenerii strategici

Ministerul Afacerilor Externe transmite, intr-un comunicat de presa remis miercuri, ca mutarea ambasadei Romaniei din Israel se va face dupa consultarea tuturor institutiilor si actorilor care au atributii in materie de politica externa, potrivit Constitutiei. in acelasi timp, procesul implica si consultarea partenerilor strategici ai Romaniei, mai spune sursa citata. Pozitia MAE vine dupa ce Liviu Dragnea anuntase ca Guvernul a decis deja mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim printr-un memorandum. Klaus Iohannis a reactionat prompt, afirmand ca o astfel de decizie ar incalca normele de drept international.

Liviu Dragnea, anunt-soc despre ambasada Romaniei din Israel: Decizia este luata, incep procedurile. Acest gest al nostru are o valoare simbolica uriasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca Executivul condus de Viorica Dancila a adoptat un memorandum prin care se decide inceperea procedurilor pentru mutarea efectiva a ambasadei Romaniei din.

Cristian Diaconescu desfiinteaza memorandumul de mutare a ambasadei romane din Israel: E foarte grav, cineva sa raspunda cu functia!

Anuntul lui Liviu Dragnea privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim a starnit un adevarat scandal in Romania si reactii puternice de contestare din Occident. Fostul ministru de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )