Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sefii Tel Drum nu vor sa stii cine sunt, asa cum si Dragnea poate ar vrea

Playtech Playtech,
Sefii Tel Drum nu vor sa stii cine sunt, asa cum si Dragnea poate ar vrea

In scandalul valiza si in urma dezvaluirilor facute de RISE Project, cele doua personaje care sunt acum in atentia presei vor sa fie uitate. Ce regulament absurd invoca. Petre Pitis, directorul general al Tel Drum, a gasit o solutie ca sa scape de ochii lumii. Acesta a trimis o solicitare catre presa online si [] . continuă pe Playtech

Ancheta interna la Tel Drum, dupa ce date ale firmei au ajuns pe mana presei: Daca sunt adevarate, atunci e cineva din companie

Directorul adjunct al companiei Tel Drum, Florea Nedea, declara despre valiza cu informatii din interiorul corporatiei ca daca datele sunt adevarate, atunci nu poate veni decat de la cineva din Tel Drum, care a avut acces la documente si fotografii. Nedea spune ca va incerca sa dea de urma persoanei de la care s-au scurs informatiile si ca se va deduce identitatea ei din pozele care vor fi publicate.

Luxul familiei Dragnea, intretinut de Tel Drum

Valiza cu documente si informatii de la societatea Tel Drum a adus, ieri, primele reactii ale sefului PSD, Liviu Dragnea. Imediat dupa sedinta Comitetului Executiv National, Liviu Dragnea a spus: Exista niste institutii ale statului de drept: DNA. Eu nu am nicio legatura cu acea valiza. Poze cu mine cred ca sunt mii in aceasta tara. Mie, Tel Drum nu mi-a platit nicodata, nimic. Daca sunt mailuri intre fiul meu si Petre Pitis n. r. - directorul general al Tel Drum) sa fie sanatosi si sa explice.

TeleormanLeaks Dragnea: DNA sa investigheze. Eu nu am nicio legatura cu valiza. Tel Drum nu mi-a platit nimic

Liviu Dragnea a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, referitor la scandalul privind afacerile Tel Drum, ca DNA nu are decat sa investigheze cazul daca documentele prezentate de Rise Project sunt reale. El a reafirmat ca nu are nicio legatura cu valiza si cu Tel Drum.

Liviu Dragnea, despre Tel Drum si banii sai: Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 ani. Conturile imi sunt verificate cu LUPA (VIDEO)

Liviu Dragnea neaga legatura cu patronul Tel Drum, Petre Pitis, dar si cu afaceristul cu implicatii in aceastra companie, Mugur Ghiorghias. Cu Petre Pitis si Mugur Ghiorghias nu m-am mai vazut de 10-15 .

Dumitru Buzatu (PSD), despre valiza Tel Drum: Sunt foarte circumspect. Nu vreau sa cad n plasa manipularii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca nu il intereseaza valiza cu documentele Tel Drum gasita in Teleorman, subiectul nu va fi discutat in conducerea partidului, iar el nu vrea sa cada in plasa manipularii, scrie Mediafax.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia, mama Nicoleta Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

TeleormanLeaks. Secretele din valiza Tel Drum. Ce tranzactii fac pensionarii din Teleorman

Printre secretele aflate in valiza cu documente Tel Drum aruncata in curtea unui localnic se mai afla si cel potrivit caruia mama Nicoletei Pene, directorul comercial al Tel Drum, pensionara Florenta Biolan, depune regulat sume in numerar intre 20. 000 si 40. 000 de lei in contul in care isi primeste pensia.

Rise Project a publicat primul articol dinTeleormanLeaks. Sotul sefei CSM ar fi incasat 15.000 de lei de la Tel Drum

Site-ul de investigatiiRise Projecta publicat luni primul articol legat de documentele firmei Tel Drum. intre aceste documente figureaza un borderou de plati potrivit caruia Gil Vasile, sotul sefei CSM Simona Camelia Marcu, ar fi incasat de la Tel Drum 15. 200 de lei.

Ponta spune ca nu e n spatele dezvaluirilor privind Teleormanleaks: Toata lumea stie ca Tel Drum este o caracatita de sifonat bani publici coordonata de Dragnea

Fostul prieten politic al lui Liviu Dragnea, Victor Ponta scrie luni, pe Facebook, ca l-a amuzat gluma care s-a viralizat pe retelele sociale si in care apare ca fiind personajul care a lasat valiza cu documentele Tel Drum pentru a fi descoperita de jurnalistii de la Rise Project, dar precizeaza ca nu are nicio legatura cu noul scandal din jurul liderului PSD sau cu afacerile acestuia. Fostul premier mai spune ca toata lumea stie ca Tel Drum s-a dezvoltat prin contracte cu statul si s-a extins ca o caracatita de sifonat bani publici si ca in spatele ei se afla actualul presedinte al social-democratilor.

Dragnea, prins cu minciuna iar. Adevarul despre intalnirile sefului PSD cu directorul Tel Drum (FOTO)

Dupa primele dezvaluiri RISE Project in dosarul Teleormanleaks, Liviu Dragnea a declarat ca nu s-a mai intalnit cu directorul Tel Drum, Petre Pitis, de peste 10-15 ani. Documentele prezentate de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )