Libnet.ro
UNICEF

17:15

Viorica Dancila, in vizorul Opozitiei: cine o vrea data afara

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, in vizorul Opozitiei: cine o vrea data afara

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL cere demisia imediata a Vioricai Dancila din fuctia de premier dupa ultima gafa pe care a facut-o. Declaratia Ralucai Turcan vine in contextul in care Regele Iordaniei si-a anulat vizita la Bucuresti, dupa ce Premierul Romaniei a afirmat ca vrea sa mute ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Viorica [] . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump, relateaza postul public de radio din New York

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

La Washington, Viorica Dancila s-a cazat la hotelul lui Trump (presa)

Premierul roman Viorica Dancila a fost cazata, in timpul vizitei sale la Washington, la hotelul presedintelui Donald Trump, fiind primul sef al unui guvern strain despre care se stie ca a rezervat o camera la acest hotel in ultimul an, relateaza WNYC, postul public de radio din New York.

Dovada foto. Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel detinut de Trump in vizita sa la Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a fost cazata intr-un hotel care apartine presedintelui SUA, Donald Trump, in timpul vizitei sale la Washington. Potrivit WNYC, Dancila este primul lider de guvern care a ales sa se cazeze in hotelul respectiv in ultimul an.

Carmen Avram: Am prins drag de PSD. Momentul decisiv a fost speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European. O pledoarie pentru Romania

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a explicat, la Antena 3, de ce a trecut de la presa la politica. Jurnalista i-a criticat pe romanii care au iesit in strada la inceputul anului 2017 dupa Ordonanta 13 si a laudat-o pe Viorica Dancila pentru discursurile de la Bruxelles.

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul pentru Comert din SUA

In cadrul vizitei pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii, prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu secretarul pentru Comert, Wilbur Ross, transmite Guvernul intr-un.

Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA. Ce i-a spus Mike Pence la intalnirea din Washington

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut o intrevedere cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, in marja reuniunii AIPAC ce are loc la Washington. Potrivit unui anunt al Guvernului, discutiile s-au desfasurat.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca partidul sau solicita demisia premierului Viorica Dancila, in urma declaratiei privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Orban a apreciat ca, daca DIICOT ar fi facut cu adevarat o cercetare cu privire la contextul adoptarii si anuntarii publice a memorandumului referitor la mutarea ambasadei, poate ca o asemenea noua gafa monumentala facuta de un reprezentant al Romaniei nu s-ar mai fi facut.

TURCAN (PNL): Viorica Dancila trebuie sa-si dea demisia imediat

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, astazi, ca anularea vizitei regelui Iordaniei in Romania, dupa anuntul premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei Israelului, este de o gravitate maxima.

Efectul Viorica Dancila: Forumul de Afaceri Romania Iordania, anulat

Forumul de Afaceri Romania Iordania, programat pentru marti, 26 martie , nu va mai avea loc, ca urmare a faptului ca intreaga delegatie a Regatului Hasemit al Iordaniei si-a anulat vizita oficiala in Romania, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR). Aceasta anulare a vizitei are la baza declaratiile premierului Viorica Dancila cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )