Libnet.ro
UNICEF

10:00

Visul lui Mark Zuckerberg e desprins din filmele SF: un robot ca al lui Iron Man

Adevărul Adevărul,
Visul lui Mark Zuckerberg e desprins din filmele SF: un robot ca al lui Iron Man

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are un tel interesant pentru 2016: vrea un sistem cu inteligenta artificiala care seamana cu Jarvis din Iron Man. continuă pe Adevărul

Mark Zuckerberg vrea sa construiasca in 2016 un asistent cu inteligenta artificiala

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, si-a propus ca in 2016 sa construiasca o forma simpla de inteligenta artificiala care sa-l ajute prin casa, dar si la munca. Va fi ceva in genul lui Jarvis din Iron man, a spus Zuck intr-o postare pe Facebook in care spune ca planuri are pe 2016. In trecut Zuckerberg si-a propus sa invete dialectul mandarin al limbii chineze si sa citeasca o carte la fiecare doua saptamani.

Mark Zuckerberg vrea sa creeze un robot-majordom, similar celui din Iron Man

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a dezvaluit, duminica, pe Facebook, intentia de a crea, anul acesta, o forma de inteligenta artificiala, care sa functioneze ca un majordom.

JARVIS din Iron Man va deveni realitate in casa lui Mark Zuckerberg

JARVIS sau Just A Rather Very Intelligent Systemeste cunoscuta inteligenta artificiala din Iron Man. Aceasta este responsabila cu organizarea casei si a costumelor lui Tony Stark, fiind majordomul digital al eroului din benzile desenate. Mark Zuckerberg, inspirat fiind direct de acest personaj, a decs sa-si construiasca un robot personal pentru propria locuinta. Faimosul antreprenor americana [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )