Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce e un eSIM, premiera de la Orange pentru piata din Romania

Playtech Playtech,
Ce e un eSIM, premiera de la Orange pentru piata din Romania

Orange anunta o premiera in materie de tehnologie si inovatie. Va fi primul operator telecom din Romania care ofera tehnologia eSIM. Cartelele SIM sunt din ce in ce mai mici. Am trecut de la. continuă pe Playtech

Apple Pay intra pe piata din Romania in cea de-a doua parte a anului in urma unui parteneriat cu ING Bank Romania

ING Bank Romania aduce Apple Pay pe piata locala in a doua parte a anului 2019. In urma acestei mutari, utilizatorii de telefoane Apple, care detin si un card bancar emis de catre ING Bank, vor putea realiza plati NFC prin intermediul telefonului mobil.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

La cat estimeaza profesionistii in investitii din Romania ca va ajunge cursul euro/leu la finalul anului

Peste 87% dintre membrii asociatiei profesionistilor in investitii din Romania CFA Romania) anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni comparativ cu valoarea actuala). Astfel, valoarea media a anticipatiilor pentru orizontul de 6 luni.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

Liderii de afaceri din Romania, mult mai pesimisti decat anul trecut. Asta se traduce intr-o scadere a increderii in performanta propriilor companii (studiu PwC)

Disponibilitatea personalului cu abilitati cheie si schimbarea demografiei fortei de munca conduc anul acesta in topul ingrijorarilor proprii business-ului la adresa perspectivelor de crestere a organizatiilor din Romania, conform unui studiu realizat de PwC. Potrivit acestuia, 38% dintre liderii de afaceri din Romania considera ca economia globala isi va incetini cresterea in urmatoarele 12 luni, iar Germania ramane cea mai importanta tara pentru perspectivele de crestere a companiilor din Romania.

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall

Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania s-a deschis in Bucuresti Mall. Shop-ul brandului britanic se intinde pe un spatiu comercial de peste 1000 de metri patrati. Iata ce vedete si influenceri au fost la inaugurare.

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania va participa la consultarile de la Cotroceni

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) a anuntat, astazi, ca va da curs invitatiei presedintelui Klaus Iohannis de a participa, de la ora 17. 00, la o intalnire la Palatul Cotroceni pe teme privind justitia.

VIDEO. Un politist britanic a facut schimb de locuri cu o cersetoare din Romania. Ce a urmat depaseste orice imaginatie - trecatorii au crezut ca este o farsa!

Un politist britanic a facut senzatie pe internet dupa ce a imprumutat acordeonul unei cersetoare din Romania si a cantat la el. Un om care stie sa se bucure de orice moment al vietii, Daca era in.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )