Libnet.ro
UNICEF

05:00

Telekom dispare din Romania! Ce se intampla cu abonatii operatorului

Playtech Playtech,
Telekom dispare din Romania! Ce se intampla cu abonatii operatorului

Mutare soc pe piata telecom din Romania. Operatorul Telekom ar disparea de pe piata locala. Ce se intampla cu abonatii? Telekom se retrage cu totul din Romania, iar averea postului va fi. continuă pe Playtech

Soc pe piata media - Telekom se retrage din Romania

Telekom dispare din Romania, anunta Gazeta Sporturilor. Piata televiziunilor de sport se modifica radical in perioada urmatoare. Evenimentele principale: dispare Telekom din Romania, intreaga companie, nu.

Telekom ar renunta la Romania: ce se intampla cu abonatii operatorului

Piata de telecom din Romania ar putea trece printr-o schimbare majora. Operatorul Telekom ar iesi de pe piata locala. Ce se intampla cu abonatii? ACTUALIZARE 11:08Nu comentam astfel.

Surse G4Media: Compania germana Telekom ia in calcul plecarea din Romania. Abonatii, impartiti intre Orange si Digi

Grupul german Telekom ia in calcul sa vanda operatiunile din Romania, potrivit unor surse G4Media. Astfel, abonatii si drepturile TV ale companiei ar urma sa fie impartite intre RCS-RDS si Orange.

Radu Mazare: Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, unde 1.400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, ma voi descurca onorabil si demn in puscariile din Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, extradat din Madagascar pentru a ispasi pedeapsa de 9 ani de inchisoare, sustine ca decizia de condamnare este absolut nedreapta si revoltatoare, dar ca se va descurca onorabil si demn in puscariile din Romania. El povesteste si despre conditiile din inchisoarea din Madagascar, dar si despre lucrurile bune pe care le-a facut, intre care reconstruirea statiunii Mamaia, pe care a scos-o din praf, ruine si anonimat. Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni!, mai spune fostul primar al Constantei, intr-o scrisoare publica transmisa marti, la o zi de la aducereasa sub escorta in Romania.

Veste incredibila pe piata energiei electrice. CEZ vrea sa plece din Romania

CEZ, gigantul din Cehia, ar intentiona sa-si vanda toate activele din Romania, potrivit unor surse din industria energiei. Grupul CEZ din Cehia ar intentiona sa-si vanda toate afacerile pe care le deruleaza in Romania. Ar vrea sa renunte, asadar, la activele din domeniul distributiei si furnizarii, cele care se gasesc acum in Oltenia, dar si [] .

Decizie radicala pe piata energiei: Grupul CEZ vrea sa plece din Romania (surse)

Unul din cele mai mari grupuri energetice intentioneaza sa iasa de pe piata din Romania. Potrivit unor surse din industrie citate de profit. ro, grupul ceh CEZ vrea sa-si vanda intreg business-ul din tara.

Din Romania, cu dragoste

Din Romania, cu dragoste de Carmen Dominte face parte din volumulPapusa cu rasul mecanic. Este o piesa care ma duce cu gandul la o calatorie cu un tren de superviteza. Sau poate ca efectul este invers. Esti in garasi trenul trece pe langa tine.

Piata auto din Romania creste, cea europeana scade dupa primele 4 luni

Piata auto din Romania inregistreaza o crestere de 23% in primele 4 luni, fiind inmatriculate aproximativ 45. 000 de masini, in timp ce in Europa cererea a scazut cu 0,4%, la 1,3 milioane de unitati, potrivit ACAROM, care citeaza datele ACEA.

ANTONIOS MOUZAS, CEO VISTA BANK ROMANIA: Ne dorim sa avem un rol crucial in piata bancara din Romania

Marfin Bank Romania, parte a Grupului Vardinogiannis, isi schimba numele in Vista Bank Romania, incepand de astazi, 21 mai, propunandu-si sa ocupe, in viitorul apropiat, un loc important in piata bancara din tara noastra si sa isi dubleze cota de piata, de la 0,5% la 1%, a afirmat, ieri, Antonios Mouzas, CEO Vista Bank Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

DigiSport: Decizia luata de FIFA care retrogradeaza o echipa de traditie din Romania

Veste crunta primita de Pandurii Tg. Jiu. Gorjenii vor trebui depunctati, din cauza datoriilor catre doi jucatori, cu 9 puncte, la solicitarea FIFA, ceea ce va fi sinonim cu retrogradarea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )