Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vivo Z3 este cea mai nou chinezarie cu finisaje premium

Playtech Playtech,
Vivo Z3 este cea mai nou chinezarie cu finisaje premium

Vivo are un portofoliu de produse foarte complicat, din cauza incercarii de a oferi versiuni particularizate pentru fiecare piata in care comercializeaza telefoane. Noul Vivo Z3 este cel mai. continuă pe Playtech

Faze tari: Descoperirea unei barci vikinge extrem de rare a intrigat arheologii; Cum si-a prins sotia infidela pe Google ct cauta o destinatie de vacanta; Dolofan si gol: Aceasta este cea mai clara reconstructie a marelui dinozaur T-rex.

O vedeta Youtube din China a fost arestata timp de cinci zile pentru ca a insultat imnul national. in urma incidentului, platforma online i-a inchis si contul urmarit de milioane de internauti. Barbat dezbracat, surprins inotand gol in bazinul rechinilor. E cautat pentru agresiune. Un barbat cautat de politie pentru agresiune a fost prins de politie inotand dezbracat complet in bazinul rechinilor.

De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre. Este cea mai secetoasa luna octombrie din ultimii 60 de ani

Dupa o vara extrem de capricioasa, cu multe precipitatii, toamna pe care o traversam este una atipica. De doua saptamani, aerul cald si uscat din nordul Africii a ramas deasupra tarii noastre si avem parte.

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost.

Ce scria jurnalistul Jamal Khashoggi, chiar inainte de disparitia sa, pentru Washington Post: Nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare

Jurnalistul Jamal Khashoggi, disparut dupa ce a intrat, pe 2 octombrie, in Consulatul Arabiei Saudite de la Istanbul, scria intr-un editorial pentru Washington Post ca nevoia cea mai mare a lumii arabe este libertatea de exprimare. Editorialistul a tras un semnal de alarma cu privire la cetatenii arabi care fie sunt neinformati, fie sunt dezinformati. Or, aceasta realitate nu este decat in beneficiului establismentului autoritar din tarile arabe.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni.

Cum a ajuns Romania cea mai eurofoba tara din UE. Mergem catre Europa sau ne indepartam de ea si ne orientam catre Est?

Retorica ROMEXIT a PSD-ALDE functioneaza. Cel mai recent Eurobarometru arata ca procentul romanilor care spun ca apartenenta la UE este un lucru rau a crescut pana la 21% de la 14%, cat era in luna mai. in acest moment, suntem, practic, cea mai eurosceptica tara din Uniunea Europeana exceptand Marea Britanie care, de altfel, va parasi Uniunea peste cinci luni, scrie expertul in afaceri europene Alin Mituta.

Biologul care incearca sa gateasca in Antarctica la -70 de grade Celsius. Cea mai izolata baza de cercetare din lume

Cat de greu e sa gatesti un banal ou in Antarctica? Raspunsul la aceasta intrebare il are Cyprien Verseux, un biolog si glaciolog care lucreaza in cea mai izolata baza de cercetare din lume: Concordia din Antarctica. Acesta a realizat o serie de fotografii care surprind cat de complicat este sa prepari mancarea la -70 de grade.

Branza romaneasca de burduf ajunge la cea mai prestigioasa competitie mondiala dedicata gastronomiei italiene

Chef Adrian Cojocaru va concura, toamna aceasta, alaturi de alti 17 tineri chefi din intreaga lume, pentru titlul de Master of Pasta, 24-25 octombrie, Milano). Este al doilea an consecutiv in care Romania are un reprezentant la cea mai importanta competitie dedicata gastronomiei italiene la nivel mondial, jurizata de Chefi cu stele Michelin.

Situatia traficului de marfuri pe canalele navigabile. Cea mai buna luna septembrie din ultimii 13 ani

Administratia Canalelor Navigabile a publicat situatia transportului de marfuri pe canale in primele 9 luni si jumatate. Septembrie a fost luna cu cresterea cea mai mare.

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )