Libnet.ro
UNICEF

22:01

Vodafone da cadou cel mai tare Huawei si un Mercedes. Ce trebuie sa faci

Playtech Playtech,
Vodafone da cadou cel mai tare Huawei si un Mercedes. Ce trebuie sa faci

Vodafone a anuntat o campanie cu premii. Pe lista se regasesc un Mercedes C-Class Coupe si telefoane Huawei Mate 20 Pro. Ca sa intri in cursa, sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i. continuă pe Playtech

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

Cel mai batran miliardar din lumeare 100 de ani si inca merge la birou in fiecare zi. Care sunt motivele

La varsta de 100 de ani, cel mai batran miliardar din lume nu a renuntat la ideea de a merge la birou in continuare, in fiecare zi. El spune ca nu poate sa stea acasa, pentru ca se plictiseste.

Curs valutar. Aurul, la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate

BNRa anuntat, luni, un curs de referinta de 4,6495 lei/euro, in crestere cu 0,03% fata de pragul atins vineri. Aurul a urcat la cel mai mare nivel din ultimele cinci luni si jumatate, iar lira sterlina a .

Surpriza pentru romanii cu credite in lei: Robor la trei luni a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,04%, cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si jumatate, potrivit datelor.

Cel mai nou gadget lansat de Apple este un dispozitiv care te inregistreaza in timp ce dormi

Cel mai nou produs Apple este un device de monitorizare a somnului care se conecteaza la iPhone pentru a afisa rezultatele.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni.

DUPA PRIMELE UNSPREZECE LUNI ALE ANULUI Petrom - cel mai ieftin emitent din BET

OMV Petrom SNP) era cel mai ieftin emitent din cadrul indicelui BET, dupa primele unsprezece luni ale anului, din perspectiva indicatorului Price Earnings Ratio PER), potrivit tabloului prezentat de echipa de analiza de la SSIF BRK Financial Group, care ia in calcul profitul companiilor din ultimele douaspreze luni, pentru care exista date disponibile.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

VIDEO Skoda Scala, cum arata cel mai nou model al marcii din Cehia

Skoda a prezentat cel mai nou model al marcii, Scala, hatchback compact care inlocuieste Rapid in gama marcii si va fi lansat in prima parte din 2019. Skoda are 4,6% din piata auto a UE si a vandut 600. 000 de masini in zece luni.

VIDEO Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun. Care este topul preferintelor la americani

In mod surprinzator, Home Alone nu este cel mai popular film de Craciun pentru publicul american. Pe primul loc in preferintele americanilor figureaza filmul de desene animate Rudolph the Red-Nosed Reindeer, scrie Hollywood Reporter.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )