Libnet.ro
UNICEF

14:00

Huawei primeste cea mai buna veste: ce se intampla cu telefoanele sale

Playtech Playtech,
Huawei primeste cea mai buna veste: ce se intampla cu telefoanele sale

Dupa decizia Statelor Unite ale Americii de-a pune Huawei pe lista neagra, mai multe companii au oprit sau intrerupt temporar parteneriatele cu acest producator. Dupa valul de vesti proaste, a. continuă pe Playtech

Cine era cea mai buna prietena a Elenei Ceausescu. Sotia dictatorului nu suporta in casa decat rudele

Despre Elena si Nicolae Ceausescu inca se mai fac multe speculatii. Cenzura din timpul regimului comunist i-a facut pe romani sa devina tot mai interesati de cuplul Ceausescu dupa Revolutie, dar informatii despre viata celor doi au inceput sa apara mai tarziu, cand persoanele care i-au cunoscut au acceptat sa vorbeasca deschis despre ceea ce [] .

Romanii traiesc cea mai buna perioada din istoria moderna a pietei rezidentiale locale pentru achizitionarea unei noi locuinte

Valoarea ratei medii lunare pentru achizitionarea unui apartament nou cu doua camere in Bucuresti a crescut cu circa 30% in decurs de 18 luni, intre iulie 2017 si finalul lui 2018, in timp ce salariul mediu pe economie s-a majorat cu aproape 20% in.

Studiu: romanii cea mai buna perioada din istoria moderna a pietei rezidentiale locale pentru achizitionarea unei noi locuinte

Valoarea ratei medii lunare pentru achizitionarea unui apartament nou cu doua camere in Bucuresti a crescut cu circa 30% in decurs de 18 luni, intre iulie 2017 si finalul lui 2018, in timp ce salariul mediu pe economie s-a majorat cu aproape 20% in.

Cea mai placuta surpriza a alegerilor europene din 2019 vine din Romania: validarea unui referendum pro-Europa

Vestea cea mai buna a acestor alegeri europene vine din Romania: referendumul pe teme de justitie, un referendum legat de valori europene, a fost validat. in rest, rezultatele la aceste alegeri au fost previzibile in mai toate statele membre UE. Putini se asteptau insa ca referendumul din Romania sa treaca pragul de validare, iar prezenta la vot la aceste alegeri este un alt punct castigat pentru Romania. Summary.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de capsuni fara conservanti

Cu doar trei ingrediente si fara strop de conservant, dulceata de capsuni va reusi sa pastreze nu doar culoarea, ci si deliciosul parfum al fructelor pentru toata iarna.

Mesajul lui Florin Calinescu pentru Liviu Dragnea: in urma ta, ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Florin Calinescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul sef PSD a fost condamnat la inchisoare. Actorul, in stilul sau caracteristic si inconfundabil, i-a adresat cateva cuvinte de incurajare, avand in vedere ca va sta o perioada dupa gratii. Florin Calinescu face parte dintre putinii artisti si persoane publice care are curajul [] .

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

Povestea parintelui ornitologiei din Romania. A donat Muzeului Banatului cea mai mare colectie de pasari impaiate din tara

Dionisie Lintia este considerat si recunoscut ca parintele scolii ornitologice romanesti. A fost promotorul muzeotehnicii moderne, prin crearea de diorame si biogrupuri. A donat Muzeului Banatului cea mai mare si mai complexa colectie de pasari impaiate din Romania.

Firea: Au fost colegi care mi-au spus ca as fi cea mai potrivita pentru functia de presedinte. Nu m-am bucurat pentru Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, faptul ca au fost social-democrati care i-au cerut sa preia sefia PSD, fiind considerata cea mai potrvita.

Mesajul lui Calinescu dupa condamnarea lui Dragnea: Remarcabil e ca in urma ta ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Actorul Florin Calinescu 63 de ani) a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea, precizand ca a lasat in urma cea mai jegoasa adunare de partid care se lupta pentru acum pentru putere. in plus, omul de televiziune reaminteste ca pe 1 iunie va face un anunt important, cel mai probabil legat de o eventuala intrare a sa in politica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )