Libnet.ro
UNICEF

18:15

Studiu Cat phones: unul din trei consumatori europeni a avut ecranul telefonului spart

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Studiu Cat phones: unul din trei consumatori europeni a avut ecranul telefonului spart

Companiile din intreaga Europa cheltuiesc mai mult decat oricand pe telefoanele mobile pentru forta de munca. Cresterea costurilor si scaderea productivitatii datorate faptului ca telefoanele sunt prea fragile pentru mediul de lucru, reparatiile. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu. Unul din trei europeni a avut ecranul telefonului spart

Companii din intreaga Europa cheltuiesc mai mult decat oricand pe telefoanele mobile pentru angajati. Din cauza faptului ca telefoanele sunt fragile si a faptului ca reparatiile de inlocuire a ecranelor si a altor componente sunt costisitoare, e o cerere tot mai mare pentru dispozitivele rezistente.

Romanii din diaspora au cerut excluderea PSD din familia socialistilor europeni. Petitia a fost semnata deja de 18.000 de oameni

O delegatie de romani din diaspora au depus, marti, la Parlamentul European o petitie, prin care solicita excluderea PSD din familia socialistilor europeni, iar documentul a fost semnat deja de 18. 000 de persoane,.

Cat castiga angajatii din outsourcing

Salariul pentru nivelul de intrare al angajatilor fara experienta din industria de servicii de business poate fi, in multe cazuri, cu pana la 30% mai mare comparativ cu minimul pe economie al angajatilor cu studii superioare, arata Asociatia Business Service Leaders. Iata cat castiga cei care lucreaza in outsourcing, in contabilitate, resurse umane, IT sau servicii clienti.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )