Libnet.ro
UNICEF

23:01

Digi Mobil si Orange iti ofera apeluri mai bune. Cum si de ce sa profiti

Playtech Playtech,
Digi Mobil si Orange iti ofera apeluri mai bune. Cum si de ce sa profiti

Apelul prin WiFi e viitorul mai bun al convorbirilor telefonice. Digi Mobil si Orange ofera deja optiunea, asa ca e cazul sa afli mai multe despre cum functioneaza. Apelurile prin WiFi nu sunt chiar ceva nou. Sunt mai multe aplicatii precum Facebook Messenger, WhatsApp, care au de mult timp disponibila functia de apelare prin WiFi []. continuă pe Playtech

De la Orange la Digi Mobil, cine are cel mai rapid net mobil din Romania

Orange e cel mai mare operator din Romania. Digi Mobil e cel mai mic. intre cele doua mai sunt Vodafone si Telekom si acum avem informatii despre cine are internetul mai rapid. ANCOM a prezentat cifrele pentru viteza media la net mobil in 2017. in timp ce Digi Mobil reuseste sa atraga cei mai multi [].

Topul celor mai bune uleiuri pentru salate

Salatele sunt usor de preparat, sunt gustoase si ne ajuta sa ne mentinem mai usor greutatea dorita. Nu doar legumele pe care le combini dau gustul dorit, ci si uleiul pe care il adaugi. Noi iti spunem care sunt cele mai bune uleiuri pentru salate, dar si care sunt beneficiile pe care le aduc sanatatii.

Topul celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global

AirHelp, companie specializata in obtinerea de compensatii pentru zboruri intarziate sau anulate, a publicat clasamentul anual al celor mai bune companii aeriene si aeroporturi la nivel global. Wizz Air se afla pe primul loc in Romania, iar Aeroportul.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )