Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Playtech Playtech,
Simona Halep si-a gasit antrenor interimar. A ales un roman si incep pregatirea saptamana viitoare

Simona Halep si-a ales un antrenor interimar. Cel mai probabil, de saptamana viitoare va incepe pregatirea cu Daniel Dobre, anunta Gazeta Sporturilor. Informatia a fost preluata de presa sportiva luni dupa-amiaza in urma anuntului facut de capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup, Florin Segarceanu, pentru postul de televiziune Telekom Sport. Colaborarea Simonei Halep [] . continuă pe Playtech

Simona Halep: Caut un antrenor, dar in acest moment nu am niciun nume pe lista

Simona Halep 27 de ani, 2 WTA) s-a razgandit in ceea ce priveste noul antrenor. Desi era gata sa continue singura, dupa experienta ratata cu belgianul Thierry van Cleemput, sportiva din Constanta a anuntat acum, aflata la Indian Wells, ca isi cauta un antrenor cu care sa colaboreze pe termen lung.

Halep si-a gasit antrenor: Simona va lucra cu un roman care a pregatit-o doi ani. Segarceanu a facut anuntul

Simona Halep 2 WTA) evolueaza si la Indian Wells fara un antrenor in stafful ei, insa situatia se va schimba de saptamana viitoare.

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor

Dupa Indian Wells, Simona Halep il va avea ca antrenor pe Daniel Dobre, cu care a mai colaborat si in urma cu cativa ani, relateaza sport. ro.

Simona Halep si-a gasit un nou antrenor. Cine este acesta

Dupa Indian Wells, Simona Halep il va avea ca antrenor pe Daniel Dobre, cu care a mai colaborat si in urma cu cativa ani, relateaza sport. ro.

Simona Halep, antrenorul lipsa si cine spune Florin Segarceanu ca o va pregati pe numarul doi mondial

Intr-un interviu pentru Telekom Sport, Florin Segarceanu capitanul nejucator al echipei de FedCup a Romaniei) a vorbit despre Simona Halep si despre antrenorul pe care numarul doi mondial l-ar putea avea in loja in urmatoarea perioada. Nu este vorba despre Sascha Bajin, ci despre un antrenor roman cu care Simona a mai colaborat si in trecut.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa ce a ramas fara antrenor: Ma simt bine. Sunt o profesionista

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat pentru site-ul WTA ca nu e asa rau sa nu aiba antrenor si ca in prezent nu se afla in discutii cu nimeni pentru acest post in.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

HALEP - KOZLOVA LIVE la Indian Wells. Duel in premiera pentru Simona Halep

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

Simona Halep a dat Cea mai frumoasa lovitura din februarie. Ce faza a fost premiata

Simona Halep 27 de ani, locul doi WTA) a fost aleasa castigatoarea trofelului la categoria Cea mai frumoasa lovitura din luna februarie. in urma chestionarului lansat de site-ul WTA, jucatoarea romanca a fost desemnata castigatoare pentru o lovitura reusita in meciul cu Eugenie Bouchard, partida fiind in turul secund al turneului de la Dubai. Simona [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3308 seconds )