Libnet.ro
UNICEF

12:30

Telekom Romania majoreaza din aprilie preturile abonamentelor in urma OUG 114/2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Telekom Romania majoreaza din aprilie preturile abonamentelor in urma OUG 114/2018

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, dupa adoptarea. continuă pe Wall-Street Ro

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor sale

Telekom Romania va majora preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii.

Telekom scumpeste abonamentele din cauza OUG 114. Cu cat vor fi majorate

Telekom Romania majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business, incepand cu 15 aprilie 2019, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii, anunta compania.

Un anunt care vizeaza milioane de romani: Telekom va creste preturile abonamentelor de telefonie fixa, mobila, internet si TV

Pretul pentru fiecare serviciu fix voce fixa, internet, TV) si pentru fiecare abonament mobil, pentru clientii rezidentiali, va fi majorat, a anuntat miercuri grupul Telekom fostele Romtelecom si Cosmote), masura motivata de 'cresterea costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii'. Telekom a atentionat recent asupra efectelor grave pe care le va aduce OUG 114 asupra profitabilitatii companiei si a pastrat canalele Pro TV in grila, la capatul unor negocieri aprinse in care sustinea ca trustul media vizeaza o crestere semnificativa a pretului. Vezi in articol cu cat se va scumpi fiecare serviciu si de cand.

Telekom Romania mareste preturile incepand cu 15 aprilie 2019

Telekom este nevoita sa majoreze tarifele serviciilor de comunicatii din portofoliul fix si mobil, ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii .

Business report: Cum a ajuns Romania tara din UE care plateste cele mai mari dobanzi; Daca OUG 114 ramane in aceasta forma, vorbim despre Pilonul II la trecut.

Nu e posibil ca UE sa ofere o amanare semnificativa a Brexitului. Ministrul comertului din Marea Britanie, Liam Fox, a declarat ca nu este posibil ca Uniunea Europeana sa ofere Regatului Unit o amanare semnificativa a Brexit-ului din cauza apropiatelor alegeri europene de la sfarsitul lunii mai. O afacere romaneasca unica in lume. Astazi la Romania Fast Forward va spunem povestea unor antreprenori romani care au creat prima biblioteca publica din lume ce inchiriaza carti angajatilor din companii.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )