Libnet.ro
UNICEF

22:00

Telescopul Hubble a gasit cea mai indepartata stea din Univers

Playtech Playtech,
Telescopul Hubble a gasit cea mai indepartata stea din Univers

Hubble continua sa trimita surprize pe Pamant, chiar si dupa aproape trei decenii de munca spatiala. Telescopul a capturat imaginea celei mai indepartate stele, numita Icarus. Hubble a obtinut o fotografie uimitoare. Imaginea pe care a trimis-o acasa este cea a unei stea stralucitoare albastra, numita Icarus, care se afla la noua miliarde de ani-lumina []. continuă pe Playtech

FOTO Telescopul Hubble a fotografiat cea mai indepartata stea de pana acum

Telescopul Hubble se califica, fara indoiala, printre cele mai importante masinarii create de om vreodata. Acesta a permis oamenilor de stiinta sa studieze corpuri ceresti indepartate si i-a ajutat pe acestia sa inteleaga mai bine originea Universului si a stelelor. Ultima poza realizata de acesta ne aduce in fata o noua premiera.

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

Ozana Barabancea are cea mai mica talie din ultimii 15 ani de cand s-a operat

Ozana Barabancea a slabit incredibil de mult dupa ce si-a micsorat stomacul pe cale chirurgicala si afiseaza acum cea mai mica talie din ultimii 15 ani. Iata diferentele! .

Cea mai mare farsa din istorie facuta de 1 aprilie a fost planificata patru ani si a implicat un vulcan

Intr-o dimineata senina de aprilie, a anului 1974, locuitorii unui orasel din Alaska s-au trezit cu o imagine teribila: vulcanul adormit din apropiere se pregatea sa erupa. Din fericire, fenomenul nu era unul natural, ci pregatit de un om pus pe sotii.

Hubble a capturat imaginea unei stele aflate la 9 miliarde de ani lumina. Noul record astronomic se datoreaza lentilelor gravitationale

O enorma stea albastra denumita Icarus este cea mai indepartata stea individuala pe care a observat-o omenirea, informeaza NASA. in mod normal, ar avea o stralucire prea slaba pentru a fi vazuta, chiar si cu cele mai puternice telescoape.

Un loc de munca permanent si bine platit - cea mai dificila provocare pentru tineri

Peste jumatate 54%) dintre tinerii romani considera ca cea mai dificila provocare este aceea de a-si gasi un loc de munca permanent si bine platit, potrivit unui sondaj international, comandat de Vodafone si derulat in 15 tari Africa de Sud, Egipt, Germania, Grecia, India, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Spania, Turcia si Ungaria).

(P) Burse de pana la 35% pentru programul de EMBA Bucharest oferit managerilor romani de cea mai mare universitate de business din Europa

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business - cea mai mare universitate de business din Europa lanseaza sesiunea de burse de pana la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va incepe in noiembrie 2018.

Cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati. Din noiembrie, noul kilogram ii va lua locul actualului kilogram, asa cum il stim

In luna noiembrie a acestui an va fi validata noua definitie a kilogramului, dar si a altor unitati de masura cu care suntem obisnuti sa lucram, scriu elvetienii de la Le Temps. Cat mai cantareste azi kilogramul cu adevarat? Greu de spus cu precizie si tocmai asta e problema. intr-un loc sigur aflat in vecinatatea Parisului, sta un mic cilindru de metal de 39 mm inaltime, reprezentand ceea ce intregul Pamant a folosit de-a lungul timpului ca standard pentru masa. Dar greutatea acestuia fluctueaza. De aici necesitatea unei noi definitii pentru kilogram. Si, odata cu kilogramul, vor fi re-definite si alte unitati de masura: kelvinul temperatura), amperul curent electric) si molul cantitatea de materie). Aceasta este cea mai mare revizuire a sistemului international de unitati de la infiintarea sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )