Libnet.ro
UNICEF

15:45

Antena 1, anunt important despre Observator. Ce se intampla cu emisiunea

Playtech Playtech,
Antena 1, anunt important despre Observator. Ce se intampla cu emisiunea

Veste buna pentru fanii Observator. Dupa multi ani de cand Antena 1 a renuntat la jurnalul de noapte, postul de televiziune reintroduce stirile de la miezul noptii in grila de programe. Prezentator este carsimaticul Valentin Butnaru pe care fanii il vad si la Observator de la pranz, dar si in emisiunea Marele Zid. Orele de . continuă pe Playtech

BNR, anunt important despre ratele romanilor. Au explicat oficial ce presupune amanarea la banca

Daca in ianuarie Banca Nationala a Romaniei incerca sa raspunda in fata unor acuzatii venite din spatiul public cu privire la manipularea acestor indicatori economici, venind cu reactii importante privind ratele romanilor si in special dobanda ROBOR, acum, in timp de criza lucrurile se schimba dramatic. BNR, anunt important despre ratele romanilor Purtatorul de cuvant .

Anunt important pentru toti romanii. Ce se intampla cu pietele agroalimentare dupa ultimele restrictii

Decizie de ultima ora a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania! Multi dintre romani au dat navala in piete si supermarketuri de frica unei viitoare crize de produse, motiv pentru care sefii pietelor au transmis un anunt de interes public pentru a-i linisti pe cetateni: pietele agroalimentare vor fi in continuare deschise, iar oamenii vor .

Mega Image, anunt important pentru cei peste 65 de ani. La ce numar de telefon trebuie sa suni pentru cumparaturi

Veste buna pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani si celor cu dizabilitati! Compania Mega Image se alatura initiativelor de voluntariat care lupta impotriva raspandirii COVID-19 si au creat un program de livrare gratuita la domiciliu pentru categoria de risc maxim a infectarii cu COVID-19. Unde trebuie sa sune cetatenii pentru a primi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )