Libnet.ro
UNICEF

12:45

Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. Cati bani a castigat in ultimii 2 ani

Playtech Playtech,
Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. Cati bani a castigat in ultimii 2 ani

Desi este sportiv de performanta, Catalin Morosanu s-a imbogatit din show-urile TV. S-a aflat cati bani a castigat fostul concurent de la Ferma. Oraseni vs. Sateni in ultimii 2 ani din televiziune. Cati bani a facut Catalin Morosanu din televiziune Daca acum se afla in Republica Dominicana pentru a filma Survivor Romania, anul trecut, sportivul . continuă pe Playtech

Gica Hagi, prima lovitura financiara din 2021. Cati bani castiga Regele

Gica Hagi a dat prima lovitura financiara din 2021. S-a aflat cati bani castiga Regele Gica Hagi. De unde vin banii, cititi in articolul de mai jos. Gica Hagi a inceput 2021 cu dreptul. Ce lovitura financiara a dat Regele Gica Hagi a inceput noul an cu dreptul, scrie digisport. ro. Regele Gica Hagi a dat .

Ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali lui Catalin Morosanu. S-a aflat acum secretul pastrat de sportiv

Catalin Morosanu, concurent al sezonului 2 Survivor Romania, a povestit abia acum ce oferta a putut sa ii faca Gigi Becali in urma cu cativa ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viata. Becali i-a facut o oferta de zile mari lui Morosanu in varsta de 36 de ani, Catalin Morosanu .

Sex And The City revine! Cati bani vor primi actritele!

O veste de zile mari pentru fanii Sex And The City. Serialul revine cu episoade nou noute, lucru confirmat de insasi Sarah Jessica Parker pe retelele de socializare. Afla cati bani vor primi actritele.

Cati bani castiga o infirmiera in Romania. Situatia dezastruoasa din tara

Astazi, in intreaga tara au avut loc proteste ale cadrelor medicale. Federatia Solidaritatea sanitara a organizat manifestatii in fata Guvernului Romaniei si in fata prefecturilor din toata Romania pentru a-si striga nemultumirea. Cati bani castiga o infirmiera in Romania Astazi, incepand cu ora 12. 00, peste 100 de sindicalisti din domeniul Sanatatii, apartinand Federatiei Solidaritatea Sanitara, .

Salariul minim pe economie, marit oficial: cati bani iei in mana si de cand

Cresterea salariului minim pe economie in Romania a intrat in Monitorul Oficial. Din pacate, o formulare interpretabila va face probleme angajatilor. Salariul minim pe 2021 in Romania este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )