Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click . continuă pe Playtech

Live Stream Online Simona Halep Madison Keys Live Video pe Digi Sport 2 Cincinnati 2019

Simona Halep Madison Keys se joaca in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Partida este programata pentru ora 2:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep debuteaza miercuri, 14 august 2019, in turul 2 la Cincinnati. Numarul 4 mondial o intalneste pe Ekaterina Alexandrova locul 43 WTA), de la ora 18:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Digi Sport 2 transmite .

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

Simona Halep, meci chinuitor in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a avut parte de un adevarat test la Cincinnati, unde a trecut in trei seturi de Ekaterina Alexandrova.

Cine transmite la TV meciul Liverpool Chelsea, in Supercupa Europei

Liverpool si Chelsea joaca, miercuri, 14 august 2019, in Supercupa Europei, dupa ce cormoranii au castigat Champions League 2-0 cu Tottenham), iar albastrii au cucerit trofeul Europa League 4-1 cu Arsenal). Meciul programat la ora 22:00 este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Plus. Partida poate fi .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Cincinnati: Venus Williams este viitoarea adversara a lui Halep, daca romanca trece de Madison Keys

Simona Halep a aflat cu cine se va intalni in sferturile de finala de la Cincinnati, pana sa castige meciul din optimi. Venus Williams nr. 65 WTA) a castigat partida cu jucatoarea din Croatia, Donna Vekic nr. 26 WTA), si s-a calificat mai departe la turneul din Ohio, scor 2-6, 6-3, 6-3, potrivit Mediafax.

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )