Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa ce a plecat de la Acces Direct, Simona Gherghe va prezenta un spectacol alaturi de Dan Negru

Playtech Playtech,
Dupa ce a plecat de la Acces Direct, Simona Gherghe va prezenta un spectacol alaturi de Dan Negru

Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct, dar nu se desparte definitiv de postul de televiziune Antena 1. Vedeta TV a acceptat alte proiecte in cadrul trustului si urmeaza sa prezinte, alaturi de Dan Negru, Festivalul de la Mamaia, care va fi transmis de Antena Stars in perioada 5-8 septembrie 2019. Simona Gherghe va . continuă pe Playtech

Cristina Cioran, inlocuita de la Acces Direct. Cine va prezenta acum emisiunea de la Antena 1

Dupa ce Simona Gherghe a decis sa paraseasca Acces direct, emisiune pe care a prezentat-o ani buni, bossii trustului Intact au gasit o noua gazda. Nu este vorba de Cristina Cioran, cea care a prezentat ultima data emisiunea de la Antena 1, ci de o alta vedeta extrem de indragita de publicul roman. Mirela Vaida .

Simona Gherghe, DEZVALUIRE incendiara. Care este NUMELE ADEVARAT din BULETIN?

Fosta prezentatoare de la Acces direct, Simona Gherghe, s-a maritat, acum avand alt nume! IMAGINI NECENZURATE CU MIHAELA RADULESCU! PRINSA iN PAT CU UN BARBAT CELEBRU! AMOR NEBUN LA FERMA! Vedeta a.

E oficial! Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct

Simona Gherghe a marturisit ca nu va mai prezenta emisiunea Acces Direct. Anuntul a fost facut chiar pe pagina de Facebook a vedetei. De pe frontul de mamicie, as vrea sa va scriu cateva randuri. Am fost.

De ce pleaca Simona Gherghe de la Acces Direct

Dupa 9 ani in care a stat la carma emisiunii Acces Direct, in timpul concediului postnatal in care se afla deja de cateva luni, Simona Gherghe a decis sa renunte definitiv la rolul de prezentatoare a acestui show tv.

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct dupa noua ani. Cum si-a motivat decizia: Vine dupa multe nopti de nesomn

Simona Gherghe 42 de ani), care se afla in concediu de maternitate, a anuntat ca renunta la Acces direct, emisiune pe care a prezentat-o la Antena 1 timp de noua ani.

Motivul pentru care Simona Gherghe renunta la Acces Direct de pe Antena 1. Ce va face de acum incolo

Simona Gherghe renunta la Acces Direct, emisiune pe care a cladit-o timp de noua ani, la Antena 1. Prezentatoarea de televiziune a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care isi explica actiunea. Care este motivul pentru care a lasat in spate proiectul cu care o identifica toti romanii? Motivul pentru care Simona Gherghe .

CUTREMUR LA ANTENA 1! Simona Gherghe RENUNTA la Acces Direct: Misiunea mea aici S-A iNCHEIAT! Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele

Simona Gherghe si-a anuntat demsia de la Acces Direct. Cunoscuta prezentatoare a facut anuntul pe Facebook. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Simona a.

Cine va prezenta Acces Direct in locul Simonei Gherghe: Am primit cu surprindere propunerea FOTO

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat cine va prezenta, din aceasta toamna, emisiunea Acces Direct in locul Simonei Gherghe.

Rasturnare de situatie in privinta emisiunii Acces Direct. Anunt de ultima ora

Acces Direct, unul dintre cele mai puternice formate ale dupa-amiezii, difuzat in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:00, revine pe micile ecrane in aceasta toamna cu un nou sezon, dar si o serie de.

Simona Gherghe a predat stafeta ACCES DIRECT unei bune prietene. BOMBA, cine va prezenta emisiunea de la ANTENA 1 (FOTO)

Emisiunea Acces Directrevine din toamna cu un nou sezon si un altmoderator. Echipa se pregateste sa dezbata in continuare subiecte actuale si povesti de viata unice,alaturi de Mirela.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )