Libnet.ro
UNICEF

10:46

Imaginea cu fiica Andreei Esca, postata de Andi Moisescu: Toti suntem datori! Cum au reactionat fanii

Playtech Playtech,
Imaginea cu fiica Andreei Esca, postata de Andi Moisescu: Toti suntem datori! Cum au reactionat fanii

O fotografie postata de Andi Moisescu pe contul personal de Instagram a strans mii de aprecieri. Vedeta postului de televiziune Pro TV a fotografiat-o pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la Palatul Stirbey, iar dupa ce imaginea a fost postata pe reteaua de socializare, admiratorii l-au bombardat cu mesaje si like-uri. Imaginea cu fiica Andreei . continuă pe Playtech

INCENDIAR! Mario Fresh a spus TOTUL despre partidele de AMOR cu fiica Andreei Esca: `Daca vorbim de virgini, tu inca esti, eu doar Eram`

Mario Fresh si Alexia Eram, fiica Andreei Esca de la Pro TV, traiesc o frumoasa poveste de iubire, care pare sa fie fara sfarsit. Nici macar distanta nu-i impiedica sa-si pastreze aprinsa flacara.

Poza cu fiica Andreei Esca dezbracata a uimit intreaga Romanie: Ce se va intampla cu prezentatoarea Stirilor Pro TV

Andreea Esca a fost foarte criticata dupa ce a postat o fotografie cu fiica ei, Alexia Eram si Mario Fresh, iubitul acesteia.

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

In urma cu 18 ani, Andreea Esca castiga un plus de capital de imagine gratie unuia dintre cele mai importante momente din viata ei: nunta. Cea mai cunoscuta stirista din Romania devenea sotia omului de.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1861 seconds )