Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului . continuă pe Playtech

Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta pentru romani care deja se descurca foarte greu. Legea promulgata acum de Iohannis prevede combaterea discriminarii.

Unde se vor vaccina salajenii. Noua centre cu 15 puncte de vaccinare, amenajate in judet

Noua centre de vaccinare anti-COVID-19 vor fi infiintate in judetul Salaj pentru etapa a doua de vaccinare, in care vor fi incluse persoanele de peste 65 de ani, cele cu risc ridicat si lucratorii din domenii esentiale.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Alimentul plin de vitamina C care a detronat lamaia. Greseala fatala facuta de romanii care il evita

In plina pandemie, toata lumea este interesata sa isi intareasca imunitatea. Medicii spun acum care este alimentul plin de vitamina C care a detronat chiar si lamaia. Din pacate, romanii nu il consuma in cantitati suficiente. Alimentul bogat in vitamina C E iarna, iar pandemia de coronavirus face ca toti romanii sa isi indrepte atentia .

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla in Spania: Peninsula Iberica este afectata de un val de frig polar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca, potrivit informatiilor publicate de catre autoritatile.

Trendurile care vor domina piata de e-commerce in urmatorii ani

Anul 2020, marcat de pandemia de COVID-19, a pus numerosi antreprenori intr-o situatie pe care nu au luat-o in calcul in planurile de afaceri intocmite de-a lungul anilor. Unii dintre ei au ales sa isi inghete activitatea, in timp ce altii au facut un.

Premierul Israelului, vaccinat anti-COVID cu a doua doza: Am intrat impreuna in pandemie si vom fi primii din lume care vor iesi din ea

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a primit a doua doza de vaccin anti-COVID de la Pfizer, alaturi de ministrul Sanatatii, Yuli Edelstein, fiind primii doi israelieni care primesc cea de-a doua doza de.

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )