Libnet.ro
UNICEF

08:00

Kanal D a dat lovitura cea mare in Romania. Moment istoric pentru televiziune

Playtech Playtech,
Kanal D a dat lovitura cea mare in Romania. Moment istoric pentru televiziune

Kanal D a dat lovitura cu Survivor Romania, atingand un moment istoric pentru statia TV. Aproape trei milioane de telespectatori au urmarit duminica a doua editie evenimentele din Republica Dominicana. Postul de televiziune s-a clasat pe primul loc la nivelul intregii tari si la orase. S-au inregistrat cifre duble fata de PRO TV . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta a dat vestea cea mare pentru britanici. E oficial, a vrut sa se afle

Veste pentru britanici din partea Regina Elisabeta: ea si ducele de Edinburgh au primit vaccinul anti-COVID-19, in data de 9 ianuarie 2021, de la medicul regal. Monarhul de 94 de ani si printul Philip, de 99 de ani, au fost inlocuiti la castelul Windsor. Majestatea Sa a decis ca informatiile ar trebui facute publice, pentru .

Iuliana Tudor a dat lovitura dupa 10 ani de asteptare. A facut anuntul cel mare

Iuliana Tudor a avut an an plin de provocari, insa cu toate acestea a adus in dar si un film dedicat iei romanesti. Cum s-au desfasurat filmarile in vreme de pandemie, dar si detalii despre noul ei proiect, Port, Valoare si Splendoare, Iuliana Tudor a vorbit pentru clickpentru femei. ro. Iuliana Tudor a dat lovitura dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )