Libnet.ro
UNICEF

10:31

Lupta dintre PRO TV si Antena 1, din nou in prim plan. Cum s-a clasat Las Fierbinti

Playtech Playtech,
Lupta dintre PRO TV si Antena 1, din nou in prim plan. Cum s-a clasat Las Fierbinti

Antena 1 si Pro TV se lupta de ani buni sa castige cat mai multi telespectatori de ambele parti. De la an la an apar noi productii in care reprezentantii celor doua posturi de televiziune isi pun mari sperante in ceea ce priveste audientele. Marti seara, Antena 1 a facut legea cu emisiunea Chefi la . continuă pe Playtech

Cate kilograme a ajuns sa aiba Catalin Scarlatescu, dupa ce s-a ingrasat din nou. Am mancat acum!

Catalin Scarlatescu a inceput din nou sa adauge kilogram cu kilogram! Fanii emisiunii au observat de la primul episod din noul sezon al show-ului Chefi la Cutite faptul ca bucatarul a inceput din nou sa se ingrase. Cat a adaugat peste numarul de kilograme pe care il avea? Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cate .

Carmen de la Salciua si Culita Sterp din nou impreuna? Gesturile care i-au dat de gol. Iubirea nu moare!

Se vehiculeaza ca celebrul cuplu de artisti de muzica de petrecere format din Carmen de la Salciua si Culita Sterp sunt din nou impreuna. Au divortat, dar oare dragostea i-a adus din nou impreuna? Din spusele lor, nimic concret, insa gesturile i-au dat de gol. Carmen de la Salciua si Culita Sterp din nou impreuna? .

CSM o acuza pe Ana Birchall de dezinformare, intr-un comunicat din nou neasumat de 7 membri ai Consiliului

Consiliul Superior al Magistraturii o acuza pe Ana Birchal de dezinformare si de alegatii intentionat eronate cu scopul exclusiv al decredibilizarii activitatii CSM, intr-un comunicat care nu este din nou asumat de cei 7 magistrati care au boicotat numirea Adinei Florea la Sectia speciala si care spun ca nu au fost consultati sau informati.

Dubla masura persista. Candidata Frantei, audiata din nou in Parlamentul European

Sylvie Goulard va fi audiata din nou in Parlamentul European, dupa ce la ultima sesiune n-a convins .

Mihai Fifor, apel catre romani: Oamenii lui Boc si ai lui Ciolos vor din nou la guvernare. Nu uitati ce v-au facut!

Secretarul general al PSD Mihai Fifor lanseaza un avertisment, spunand ca oamenii lui Boc si ai lui Ciolos vor sa vina din nou la guvernare cu acelasi program de guvernare, care.

Acest schelet artificial ii ajuta pe oamenii cu handicap sa mearga din nou

Oamenii de stiinta francezi au reusit sa creeze un exoschelet robotic care le permite persoanelor paralizate ce-l poarta sansa de a merge din nou. Cum functioneaza mai exact acest dispozitiv.

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de amor. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata. Ce blestem ascunde?

Tanara s-a trezit din nou singura. Fusese parasita de ultimul sau sot, dupa doar trei ore de iubire. A uitat de cate ori a spus da. Tot ce stie este ca a fost tot de atatea ori abandonata si cum a.

Prognoza meteo. ANM: vremea se schimba din nou! Val de caldura, dupa ninsori si ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie 2019. Prima parte a acestei saptamani va fi marcata de ploi si temperaturi scazute, urmand ca valorile termice sa creasca ulterior si sa depaseasca media normala pentru aceasta perioada. Prognoza meteo ANM pentru intervalul 7 octombrie 4 noiembrie .

Ce s-a intamplat in momentul in care 8 dintre victimele accidentului din Ialomita erau inmormantate. Tot satul a privit cu lacrimi in ochi

Opt dintre victimele tragicului accident rutier produs in judetul Ialomita au fost inmormantate in aceeasi zi. Rudele acestora le-au condus pe ultimul drum, la Munteni Buzau, iar intreaga localitate a fost cuprinsa de lacrimi si tristete. Toate cele opt persoane erau femei, care in ziua tragediei se indreptau catre locul de munca. 8 dintre victimele .

Donald si Hillary se infrunta din nou pe Twitter

Donald Trump, amenintat de o procedura de destituire si devenit tot mai agresiv pe reteaua sa preferata de socializare Twitter, a atacat-o pe fosta sa rivala in alegerile din 2016, Hillary Clinton, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )