Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mihai Morar, gest de milioane pentru angajatii lui, in plina criza. Multora le-au dat lacrimile cand au aflat

Playtech Playtech,
Mihai Morar, gest de milioane pentru angajatii lui, in plina criza. Multora le-au dat lacrimile cand au aflat

Mihai Morar, vedeta de televiziune in varsta de 38 de ani, are de suferit din cauza acestei crize sanitare care s-a abatut peste Romania, dar nu numai. El a vorbit despre aceasta situatie cat se poate de delicata si este convins insa ca lucrurile vor ajunge din nou pe fagasul normal. Mihai Morar, gest de . continuă pe Playtech

Minunea din Oradea. Grupul de tineri care fac un gest unic pentru batranii vulnerabili

Trei copii din Oradea au avut o initiativa cel putin laudabila. Ei s-au oferit sa le faca cumparaturile persoanelor din categoria vulnerabila, astfel ca acestea sa nu mai fie nevoite sa iasa din casa si, astfel, sa se expuna riscului de imbolnavire. Lasam pachetele la usa Lorena Dagau este eleva la Colegiul Tehnic Mihai Viteazu.

Medicii, eroii acestor zile! Gest emotionant pentru cadrele medicale din Targoviste

Criza generata de noul coronavirus loveste in toate sectoarele economiei. Nici florariile nu fac rabat de la pagube materiale. Pentru ca multi dintre noi am ales sa ne autoizolam in case din dorinta de a preveni infectarea cu COVID-19, vanzarile au scazut dramatic, astfel ca superbe buchete de flori ajung, in cele din urma, la .

Premierul Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce masuri se iau pentru romani in plina criza

Decizii noi, luate de guvernul Ludovic Orban, in contextul situatiilor medicale impuse de pandemie. Citeste mai jos pe cine privesc acestea si care sunt cele mai noi masuri luate, pentru protectia romanilor! Subventionare de 100% pentru dobanzi la credite de pana la 1 mil. de lei Premierul interimar Ludovic Orban a anuntat astazi o serie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )