Libnet.ro
UNICEF

14:45

Se taie salariile bugetarilor? Raspunsul lui Marcel Ciolacu la aceasta intrebare

Playtech Playtech,
Se taie salariile bugetarilor? Raspunsul lui Marcel Ciolacu la aceasta intrebare

Actualul presedinte intermar al PSD, Marcel Ciolacu a incercat sa explice recent intr-un interviu de ce nu este bine sa se recurga la o anumita masura in ceea ce-i priveste pe salariatii bugetari. Se taie salariile bugetarilor Recent invitat la un post de televiziune, Marcel Ciolacu a respins intentia Guvernului Orban de a recurge la . continuă pe Playtech

Antena, masuri drastice. Taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei

Antena ia masuri drastice in contextul epidemiei cu coronavirus! Cunoscutul trust taie salariile unor angajati si disponibilizeaza o parte din ei. Ce mesaj au primit cei care lucreaza la productii care s-au suspendat momentan? Antena taie salariile angajatilor si disponibilizeaza o parte din ei Masurile in gurpul Intact sunt foarte drastice! in perioada grea pe .

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: E razboi, fratilor! Plafonati salariile bugetarilor

Deputatul PMP Robert Turcescu lanseaza un avertisment pentru Guvernul Orban caruia ii cere sa plafoneze salariile bugetarilor pentru ca va urma o recesiune economica severa.

Marcel Ciolacu: Amanarea alegerilor locale este o optiune

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi seara in direct pe B1 TV, la Dosar de politician ca amanarea alegerilor locale reprezinta o optiune, in.

Marcel Ciolacu: Daca nu vom iesi din logica deficitului de 3%, nu vom putea depasi acest moment Toate masurile luate pana acum de Guvern sunt paliative, nu profunde (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca masurile luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de COVID-19 sunt paliative, si nu unele profunde. Liderul social-democrat a invitat.

Marcel Ciolacu: Suspendarea platii ratelor bancare, o masura de sprijin a populatiei

Marcel Ciolacu sustine ca suspendarea platii ratelor bancare este o masura de sprijin a populatiei. PSD va depune azi in Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea la cerere a ratelor bancare pentru firme si populatie, pana la finalul anului 2020.

Florin Citu, despre pensii si salariile bugetarilor: Simt ca sunteti ingrijorati VIDEO

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a tinut vineri sa faca o serie de precizari legate de plata salariilor bugetarilor si a pensiilor, dar si despre facilitatile acordate mediului privat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )