Libnet.ro
UNICEF

16:00

Anuntul ANM despre urmatoarele doua saptamani. Vremea se va schimba brusc: 10 grade diferenta!

Playtech Playtech,
Anuntul ANM despre urmatoarele doua saptamani. Vremea se va schimba brusc: 10 grade diferenta!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Dupa mai multe zile in care Romania s-a topit sub valul de canicula, urmeaza o perioada in care temperaturile vor scadea in unele zone chiar si cu 10 grade Celsius. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani Vremea va fi in continuare caniculara, . continuă pe Playtech

ALERTA METEO: Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani. ANM anunta schimbari radicale de temperatura

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat, luni, prognoza pentru urmatoarele doua saptamani, precizand ca valul de canicula va persista pana prin 14 - 15 august si va fi urmat de o racire se.

Prognoza meteo pe doua saptamani: din 15 august vremea se va raci semnificativ

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat luni prognoza metro pe urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor fi ridicate pana la mijlocul lunii august, incepand cu 14-15 august se va simti o racire semnificativa a vremii. in acest interval, temperaturile vor si cu 12 grade mai mici. Dupa aceasta perioada, va urma un nou val de caldura.

Cum au reusit autoritatile, in doua saptamani de la cazul Caracal, ce nu reusisera in peste un an de la inaugurarea Centrului Integrat pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti: sa aduca in acelasi loc dispeceratele ambulantei, politiei, jandarmeriei si p

Bucurestiul si judetul Ilfov au, de aproape un an si doua luni, un Centru Integrat pentru Situatii de Urgenta gandit special pentru a aduce in acelasi loc dispeceratele Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, SMURD, ISU Bucuresti-Ilfov, Politiei si Jandarmeriei. Centrul a devenit operational pe 19 iunie 2018, odata cu mutarea acolo a dispeceratelor ISU Bucuresti-Ilfov si SMURD. La scurt timp, si dispeceratul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a fost mutat in centru. Abia la aproape un an si doua luni de la inaugurarea centrului si la doua saptamani de la izbucnirea cazului Caracal, dispeceratele Politiei si Jandarmeriei au ajuns si ele in acest centru, iar centrul se poate numi cu adevarat integrat pentru situatii de urgenta.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )