Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Playtech Playtech,
Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie. ANM, prognoza meteo pentru toata tara

Zilele acestea am avut parte de ninsori si temperaturi scazute. Dar cu cat ne apropiem mai repede de luna aprilie, temperaturile vor urca. Cum va fi vremea pana pe 1 aprilie? Cand se incalzeste si cum va fi vremea pe 1 aprilie ANM a publicat prognoza meteo pana pe data de 5 aprilie. Vremea se . continuă pe Playtech

Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig si ninsori. Cand se schimba vremea

Marti, vom avea ninsori mai mult catre jumatatea sudica a tarii, desi in prima partea a zilei ele isi vor face aparitia si in nord. Cantitatile de apa se anunta insemnate indeosebi in nordul Olteniei, unde se va deoune un strat nou de zapada pana la 20-25 cm. Prognoza meteo marti, 24 martie 2020. Frig .

Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020. Unde ninge azi in Romania

Miercuri, prognoza meteo anunta ca astazi va ninge in nordul Olteniei, unde se vor mai depune 10-15 cm de zapada. in restul tarii, vremea se va mai ameliora ca aspect, iar temperaturile vor creste usor. Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020 Vantul va sufla cu putere la munte si in Baragan si slab pana la .

Prognoza meteo: Cand scapam de aerul polar. Unde se incalzeste si in ce regiuni se intorc ploile

Dupa valul de aer polar si ninsori abundente, vremea se schimba radical. Astfel, incepand de joi, 26 martie, temperaturile vor urca in termometre, dar probabilitatea de precipitatii va ramane ridicata pana pe 5 aprilie. Conform potrivit prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in sudul tarii sunt asteptate maxime de 16-17 grade.

Vremea incepe sa se incalzeasca usor. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea va incepe sa se incalzeasca usor de zilele viitoare, astfel ca joi temperaturile vor ajunge la 16 grade in tara, dar vantul va mai continua sa bata. Vineri, vremea va fi si mai calda, potrivit prognozei meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Vreme inchisa si deosebit de rece. Cand revin zilele calduroase de primavara

Prognoza meteo pentru 25 martie 2020. Vremea se va mentine deosebit de rece. in regiunile vestice, sudice si partial in centru, cerul va fi noros si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte va ninge.

Vremea se va raci accentuat in toata tara. Vineri se va incalzi usor

Prognoza meteo pentru 24, 25, 26 si 27 martie 2020.

Prognoza meteo speciala pentru Capitala: Temperaturi maxime de 3-4 grade si vant

Vremea va continua sa fie rece in Capitala, meteorologii avertizand ca temperaturile maxime ajung la 3-4 grade, iar vantul destul de puternic va amplifica senzatia de rece.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )