Libnet.ro
UNICEF

16:00

Catedrala Notre Dame sufera de canicula: consecintele incalzirii globale

Playtech Playtech,
Catedrala Notre Dame sufera de canicula: consecintele incalzirii globale

Dupa incendiul suferit de catedrala Notre Dame in luna aprilie a acestui an, structura monumentului istoric a avut foarte mult de suferit. Din pacate, nici temperaturile caniculare din ultimele. continuă pe Playtech

Catedrala Notre-Dame este din nou in mare pericol. Ce au anuntat autoritatile franceze

Catedrala Notre-Dame din Paris a ars pe 15 aprilie 2019, dar i-a fost dat sa mai fie. Monumentul omenirii este din nou in mare pericol. Ce au anuntat autoritatile franceze? Catedrala Notre-Dame, din nou in mare pericol. Structura monumentului ar putea fi afectata de canicula Structura catedralei Notre-Dame ar putea fi afectata de valul de .

Povesti paranormale despre Catedrala Notre-Dame din Paris. De ce se spune ca usile ei sunt blestemate

Catedrala Notre-Dame din Paris, monument al omenirii. A ars pe 15 aprilie 2019, dar i-a fost dat sa mai ramana. Incendiul a adus-o din nou in lumina reflectoarelor si a facut oamenii sa se documenteze si sa caute povestea din spatele gigantului. Povesti paranormale despre Catedrala Notre-Dame din Paris Incendiul de pe 15 aprilie 2019 .

Urmarile incendiului de la catedrala Notre-Dame. Doua scoli au fost inchise joi din cauza unei concentratii ridicate de plumb

Doua scoli din capitala franceza situate in acelasi cartier cu catedrala Notre-Dame, care gazduiesc pe timpul verii 180 de copii in cadrul unui centru de recreere, au fost inchise joi din cauza unei.

Catedrala Notre-Dame, in pericol din cauza temperaturilor record din Franta

Noi recorduri de caldura au fost inregistrate in Belgia si Olanda. in Franta, expertii se tem ca val.

News Alert. Doua scoli din apropierea Notre-Dame, inchise

Doua scoli din capitala franceza situate in acelasi cartier cu catedrala Notre-Dame, care gazduiesc .

Structura catedralei Notre-Dame ar putea fi afectata de valul de canicula din Franta

Arhitectul-sef al catedralei Notre-Dame din Paris, Philippe Villeneuve, a declarat miercuri ca temperaturile ridicate inregistrate in aceste zile in capitala Frantei ar putea slabi structura monumentului, grav afectat de un incendiu in luna aprilie, potrivit Reuters si CNN.

Un nou val de canicula in Europa: cat de grave sunt urmarile incalzirii globale

Europa se confrunta cu un nou val de canicula care afecteaza o mare parte a occidentului. Situatia este una foarte grava si pare sa marcheze inceputul unui trend ingrijorator cauzat de.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )