Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza ANM pentru sambata, 20 iulie. Canicula revine

Playtech Playtech,
Prognoza ANM pentru sambata, 20 iulie. Canicula revine

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Din pacate, odata cu inceperea weekend-ului au venit si temperaturile caniculare. Care sunt maximele? Vremea in Bucuresti pentru sambata, 20 iulie Dupa o perioada care s-a simtit mai mult ca luna septembrie decat ca mijlocul verii, temperaturile caniculare care ne-au dat multe batai . continuă pe Playtech

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 20 iulie 2019. Berbecii descopera comoara, Taurii traiesc usor

Iata pentru SAMBATA 20 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Temperaturile cresc treptat

Meteorologii de la ANM au emis prognoza pentru weekendul 19 21 iulie 2019. Specialistii anunta ca vara isi reintra in drepturi, astfel ca temperaturile vor creste treptat. Prognoza ANM pentru weekendul 19 21 iulie 2019 Prognoza realizata de expertii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta pentru intervalul 19 21 iulie 2019 .

Dunarea joaca sambata, 20 iulie, ultimul meci de verificare in Bulgaria

Dunarea Calarasijoaca sambata, de la ora 10. 30ultima partida de verificare din stagiul de pregatire din Bulgaria. Galben albastrii isi vor masura fortele cu echipa locala PFC Bansko, echipa ce evolueaza in liga a 3-a Sud Vest, a treia divizie bulgara, scrie arenamedia. ro.

HOROSCOP 20 iulie 2019. Berbecii trebuie sa evite certurile in cuplu, Gemenii isi vor intalni sufletul-pereche

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 20 IULIE 2019. Luna este in romanticul Pesti astazi si poti visa cat poti tu de liber la escapade minunate. Unde te poarta imaginatia? Dupa ce tanjesti? Luna.

HOROSCOP 20 iulie 2019. Berbecii au o oportunitate de a face bani, Gemenii au un mod unic de a privi lumea

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 20 IULIE 2019; Luna este in romanticul Pesti astazi si poti visa cat poti tu de liber la escapade minunate. Unde te poarta imaginatia ? Dupa ce tanjesti ? Luna in Pesti.

Superstitii de Sfantul Ilie. Ce nu ai voie sa faci deloc pe data de 20 iulie

In fiecare an, pe data de 20 iulie, se praznuieste sarbatoarea de Sfantul Ilie. Anul acesta pica sambata.

VREMEA 20 IULIE. Vesti uluitoare de la meteorologi pentru aceasta zi

Vremea va fi calduroasa local in zonele de campie si normala termic in restul teritoriului. Dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si.

CALENDAR ORTODOX 20 IULIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Ilie a trait in Regatul de Nord al lui Israel, in vremea domniei regelui Ahab. Sfantul Ilie a fost fiul preotului Sovac din Tesvi din neamul lui Aaron) si a trait cu mai bine de 800.

Superstitii de Sfantul Ilie, proorocul care deschide cerurile. Ce nenorociri se pot abate asupra oamenilor pe 20 iulie

Sf. Ilie tesviteanul este sarbatorit in fiecare an, pe 20 iulie, de credinciosi. Mare facator de minuni in timpul vietii si dupa ce s-a urcat la cer intr-un car de foc, proorocul Ilie a primit de la Dumnezeu puterea de a deschide si a inchide cerurile.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 iulie. Taurii primesc protectia universala, Gemenii sunt intelepti

Iata pentru JOI 18 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )