Libnet.ro
UNICEF

11:45

Prognoza meteo ANM, luni, 5 august. Cand scapam de ploi

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, luni, 5 august. Cand scapam de ploi

Prognoza emisa de specialistii ANM pentru ziua de luni, 5 august, anunta o vreme mohorata in majoritatea regiunilor, temperaturile se vor zbate pentru macar 30 de grade Celsius pe alocuri, iar ploile vor continua sa cada. Cand scapam de averse? Prognoza meteo ANM, luni, 5 august 2019 Potrivit specialistilor de la Administratia Nationala de MeteorologieANM), . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august: Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la ANM au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2- 4 august 2019. Cum va fi vremea duminica, in tara? Prognoza meteo ANM, duminica, 4 august 2019 Specialistii meteo de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua atentionari cod galben de furtuni pentru weekend-ul 2 4 august .

Prognoza meteo ANM, sambata, 3 august. Vin furtunile puternice!

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie anunta atentionari pentru vreme rea pentru ziua de sambata, 3 august. Care sunt maximele indicate pentru inceputul de weekend? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 3 august Vremea in toata tara Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis doua coduri galbene de furtuni. Prima atentionare va intra .

Prognoza meteo ANM, weekend-ul 3-4 august. Meteorologii nu au vesti bune. Ce temperaturi vor fi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au realizat prognoza meteo pentru weekend-ul 3-4 august. Cum va fi vremea in principalele zone ale tarii si ce temperaturi se vor inregistra, puteti vedea in materialul de mai jos! Vremea in weekend: Ploi in cea mai mare parte a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza .

PROGNOZA METEO 5 AUGUST. De cand scapam de ploi?

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara, cand local in nordul si nord-estul tarii si pe arii restranse in zonele montane si submontane se vor.

Prognoza meteo: Furtuni periculoase si ploi violente pe arii extinse. Cand si unde loveste canicula

Nu scapam de ploi nici urmatoarele zile. Prognoza meteo pentru aceasta saptamana anunta vreme instabila pe arii restranse si temperaturi in crestere. in perioada 5-11 august, maximele termice vor ramane insa sub normalul acestei perioade.

ADIO, VARA! Prognoza METEO pe urmatoarele doua saptamani. Vesti TRISTE de la meteorologi

Vremeava fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile.

VREMEA. Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani. Dupa caldura, vin ploile

VREMEA va fi intr-un proces de incalzire pana pe 8 august, cand se vor inregistra temperaturi in jur de 30 de grade Celsius, dar si averse, dupa care temperaturile vor scadea in urmatoarele doua zile.

PROGNOZA METEO 4 AUGUST. Vremea va fi racoroasa cu innorari temporar accentuate

Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice mai ales in prima parte a intervalului.

Prognoza meteo: Vremea se raceste si devine instabila. Unde vor face ploile ravagii, de cand se incalzeste

Vreme se raceste de sambata in toata tara si va deveni instabila. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), sambata, vremea se va mentine instabila si se va raci.

Prognoza meteo pentru acest weekend: Sambata - vreme instabila si averse. De duminica, cer variabil

Meteorologii anunta, pentru ziua de sambata, vreme instabila cu averse si descarcari electrice, iar de duminica desi ploile dispar, temperaturile vor fi mai scazute decat cele normale, informeaza reprezentantii ANM, citati de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )