Libnet.ro
UNICEF

19:46

Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru ziua de marti, 13 august. De asemenea, acestia indica si prognoza pentru toata perioada dintre 12-18 august. Iata care vor fi maximele! Vremea in toata tara Nu scapam in ruptul capului de canicula! Vara pare ca se lungeste, nu ca ne apropiem cu pasi repezi . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, luni, 12 august: Vreme calduroasa, insotita de ploi de vara

Pognoza emisa de specialistii ANM arata ca luni, 12 august, vom avea parte de o vreme calduroasa la nivelul intregii tari, insotite de un disconfort termic ridicat, dar si de ploi scurte de vara in a doua parte a zilei, in unele zone. Prognoza meteo ANM, luni, 12 august Potrivit prognozei meteo emise de specialistii .

Prognoza meteo ANM. Cod galben de canicula. Ce zone din tara sunt vizate

Specialistii de la Administratia Natioala de Meteorologie au emis o avertizare de cod galben de canicula, care va intra in vigoare duminica 11 august. Pana pe 13 august, meterorologii anunta ca vom avea parte de un val de caldura persistent si disconfort termic accentuat. Prognoza meteo in intervalul 11-13 august Specialistii ANM au emis .

Prognoza meteo pe doua saptamani: din 15 august vremea se va raci semnificativ

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat luni prognoza metro pe urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor fi ridicate pana la mijlocul lunii august, incepand cu 14-15 august se va simti o racire semnificativa a vremii. in acest interval, temperaturile vor si cu 12 grade mai mici. Dupa aceasta perioada, va urma un nou val de caldura.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Valul de caldura va persista si se va intensifica indeosebi in cursul zilelor de luni si marti

In Capitala, valul de caldura va persista si se va intensifica indeosebi in cursul zilelor de luni 12 august) si marti 13 august), cand disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

PROGNOZA METEO 13 AUGUST. Vremea va fi extrem de calda

Vremea caniculara in orele amiezii in zonele de campie si de podis va persista, disconfortul termic se va mentine accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul.

Alerta meteo: Temperaturi de foc in tara in perioada 11-13 august

Temperaturile sunt in crestere inca de la primele ore ale diminetii. in Capitala avem 20-21 de grade la orele diminetii. E un cod galben care intra in vigoare la ora 9, meteorologii anunta.

PROGNOZA METEO 12 AUGUST. Alerta de la meteorologi. Mare atentie!

Valul de caldura se va intensifica in toate zonele de campie si de podis, unde in orele amiezii vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat, iar indicele.

HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

Prognoza meteo: Dupa canicula, un val de aer rece loveste Romania. De cand se racoreste, unde fac furtunile prapad

Nu scapam de canicula pana saptamina viitoare cand un val de aer rece loveste Romania. Chiar si asa, temperaturile vor ramane ridicate, dar nu la nivelul celor din aceste zile, spun meteorologii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )