Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prognoza meteo ANM, marti 21 mai. Cum va fi vremea in Capitala si in alte zone din tara. Temperaturi in crestere

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, marti 21 mai. Cum va fi vremea in Capitala si in alte zone din tara. Temperaturi in crestere

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 august. Ploile se restrang catre centrul si vestul tarii, iar temperaturile vor fi in crestere. Valoarea maxima va atinge 32 de grade, iar cea minima se va situa la 12 grade. Prognoza meteo ANM, vineri, 2 august 2019 Prognoza meteo Administratia Nationala de Meteorologie ANM) . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, august 2019. Cum va fi vremea in tara in ultima luna din vara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna august. Specialistii au realizat primele estimari, in care sunt anuntate evolutia valorilor termice si a precipitatiilor in tara, in ultima luna din vara. Vremea in tara, perioada 29. 2019 in acest interval, valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta .

Prognoza meteo ANM, joi, 1 august: Vreme instabila cu averse

ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 1 august. Vremea va fi instabila si se va racori. Dupa-amiaza, in unele zone, se anunta averse, insotite de descarcari electrice. Prognoza meteo ANM, joi, 1 august 2019 Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru ziua de joi, 1 august 2019. Va urma o racorire, .

Prognoza meteo azi, marti, 30 iulie 2019. Cum va fi vremea in Capitala si in tara, pe judete

Astazi, 30 iulie, vremea va fi calduroasa, cu valori in crestere fata de ziua anterioara. Temperaturile maxime se vor situa intre 28 si 33 de grade. in unele zone din tara sunt asteptate descarcari electrice vijelii si caderi de grindina. Vremea in tara in prima parte a zilei, vremea va fi frumoasa, iar in a .

Prognoza meteo ANM! Avertizare de la meteorologi! Cand se strica vremea

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in Campia Romana si Dobrogea continentala. Disconfortul termic va fi accentuat dupa-amiaza, cand indicele.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. De cand revin ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 29 iulie, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie-11 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in.

Prognoza meteo: Cand scapam de caldura. Ce fenomene periculoase vor lovi in luna august si cat de mult va ploua

Ultimele zile din luna iulie aduc vreme foarte calda, in timp ce la inceput de august lovesc furtuni si ploi in majoritatea regiunilor, iar vremea intra intr-un usor proces de racire.

SCHIMBARI RADICALE DE VREME. Prognoza METEO pentru urmatoarele doua saptamani

Meteorologii au emisi prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza pentru intervalul 29 iulie - 11 august: LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )