Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 10 ianuarie. Crestere semnificativa a temperaturilor

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 10 ianuarie. Crestere semnificativa a temperaturilor

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza. Cum va fi vremea vineri, 10 ianuarie? Fenomenul bizar care cuprinde Europa afecteaza considerabil temperaturile din Romania. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 10 ianuarie Fenomenul bizar indicat astazi de meteorologi anunta schimbari majore in cazul temperaturilor. Acestea vor fi cu mult mai mari decat . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru joi, 9 ianuarie. Fulguieli, lapovita si conditii de ceata

Specialistii de la ANM au informat cum va fi vremea joi, 9 ianuarie. Se vor semnala precipitatii slabe, predominant fulguieli si izolat depuneri de polei. Ceata va fi prezenta local, iar izolat va persista, in timp ce vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo ANM, joi, 9 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de .

Prognoza meteo. ANM anunta de cand se incalzeste vremea

Valorile termice vor fi in crestere usoara, joi, in cea mai mare parte a tarii.

Vremea se mentine deosebit de rece. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pana vineri, 10 ianuarie 2020.

Prognoza meteo: Vreme anormala dupa valul de ger. Ce se anunta in weekend, unde sunt asteptate fenomene ciudate

Episodul de iarna severa, cu ninsori viscolite si frig patrunzator, se incheie la mijlocul saptamanii si lasa loc unor temperaturi neobisnuite pentru luna ianuarie. Conform meteorologilor, vineri, 10 ianuarie, sunt asteptate maxime de 14 grade in sud-estul tarii, valori anormale pentru aceasta perioada cand nu ar trebui sa fie mai mult de 4 grade in timpul zilei.

HOROSCOP rune 10 ianuarie. Leii sunt vulnerabili in fata unor atacuri, Taurii nu trebuie sa-si asume riscuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 10 IANUARIE 2020.

Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie. Iarna isi intra in drepturi. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 7 ianuarie 2020. Vremea va fi rece, in concordanta cu perioada in care ne aflam. Ger dimineata si noaptea in unele zone. Prognoza meteo pentru marti, 7 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Metoerologie ANM) au anuntat ca vremea va fi rece, geroasa .

Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie. Ger, ceata si chiciura. Informatii despre starea vremii de la ANM

Specialistii de la ANM au transmis informatii despre starea vremii. Meteorologii au anuntat ca miercuri, 8 ianuarie, gerul va starui, iar pe spatii mici se va semnala ceata asociata cu depunerea de chiciura, care izolat va persista si pe timpul zilei. Prognoza meteo pentru miercuri, 8 ianuarie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) .

Prognoza meteo pentru luni, 6 ianuarie. Cod galben si fenomene extreme anuntate de meteorologi la inceput de saptamana

Meteorologii au anuntat ca in aceasta luni, pe 6 ianuarie, avertizarea generala de vreme severa se va mentine pentru intregul teritoriu al tarii. Urmeaza sa fie resimtit un val de frig si la debutul noii saptamani, cand crestinii sarbatoresc Boboteaza, dar si pe parcursul urmatoarelor zile. Totodata, specialistii de la ANM au emis prognoza pentru .

HOROSCOP 10 ianuarie. Leii au o zi fabuloasa. Racii fac schimbari

HOROSCOP Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 10 ianuarie:.

Prognoza meteo: Ce vreme se anunta dupa ger. De cand se incalzeste si in ce regiuni sunt asteptate ninsori

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in aproape toate regiunile, temperaturile maxime urcand pana la 14 grade Celsius in regiunile sudice vineri, in timp ce probabilitatea pentru precipitatii, pana pe 19 ianuarie va fi extrem de redusa pe tot parcursul intervalului, anunta Administratia Nationala de MeteorologieANM).

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )