Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august. Ce se intampla cu vremea

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august. Ce se intampla cu vremea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru weekendu-ul 24-25 august. Maximele nu contenesc sa scada, precipitatiile nu-si vor face aparitia, iar cerul va fi senin in mare parte. Care sunt temperaturile in Bucuresti si in toata tara in perioada specificata? Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august Vremea va fi foarte . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arata ca vremea va fi deosebit de calda in majoritatea regiunilor de pe teritoriul Romaniei. Afla care sunt temperaturile maxime si minime inregistrate! Vremea in toata tara Temperaturile sunt din nou in crestere, astfel ca vremea va .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: patru zile de canicula, cu 35 - 36 de grade Cum va fi vremea in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de canicula pana vineri inclusiv, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc, inclusiv in weekend

Valorile termice prognozate pentru Bucuresti, in perioada urmatoarelor zile, vor depasi 35 de grade Celsius, iar gradul de disconfort termic va fi ridicat, se precizeaza in prognoza Administratiei.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta dupa valul de canicula din aceasta saptamana. Unde vine toamna si cand lovesc ploile

Dupa un nou val de canicula in aceasta saptamana, vremea incepe sa se raceasca usor spre sfarsitul lunii, semn ca toamna isi intra in drepturi. Ploi slabe sunt posibile in intervalul 25-29 august, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a dat publicitatii estimarea evolutiei vremii pentru intervalul 19 august - 1 septembrie 2019.

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

PROGNOZA METEO 22 AUGUST. Vremea se va mentine calduroasa

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe suprafete mici caniculara la amiaza in zonele de campie din sud si sud-vest, iar disconfortul termic va fi ridicat.

HOROSCOP pentru 24-25 august. Gemenii se ocupa de pasiuni, Capricornii sunt plini de optimism

HOROSCOP pentru 24-25 august. Berbec Romantismul este prezent pe tot parcursul weekendului. Petreci timp alaturi de persoana iubita si reusiti sa va conectati mai bine. HOROSCOP pentru 24-25 august.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 august-1 septembrie. Fecioarele au o perioada dificila, Gemenii sunt extrem de vulnerabili

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana 26 august - 1 septembrie. O perioada dificila pentru unele zodii! Nimeni nu se astepta la asa ceva! HOROSCOP.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 august-1 septembrie. Fecioarele au o perioada grea, Gemenii sunt vulnerabili

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana 26 august - 1 septembrie. Nimeni nu se astepta la asa ceva! HOROSCOP. Berbec Aliniere de planete la Soarele.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 august. Gemenii fac un nou pas spre iubire, Balantele sunt pesimiste

Iata pentru VINERI 23 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )