Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo, duminica. 15 decembrie. Vremea in Bucuresti si in tara: temperaturi anormale pentru aceasta data

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, duminica. 15 decembrie. Vremea in Bucuresti si in tara: temperaturi anormale pentru aceasta data

Meteorologii de la Administratia Nationala de meteorology ANM) au emis prognoza meteo pentru duminica, 15 decembrie 2019. La ce vreme sa ne asteptam in acest sfarsit de saptamana? Potrivit specialistilor ANM, temperaturile de astazi se vor incadra usor peste normalul acestei perioade. Astfel, mijlocul lunii decembrie vine cu o vreme mai calda la orele amiezii. continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 decembrie. Vremea se schimba din nou

In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi mai calda decat in mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de calda la orele amiezii.

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D duminica, 15 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisa sapte zile din sapte. Emisiunea prezentata de Andreea Manteapoate fi urmarita la Kanal D de luni pana duminica. Puterea dragostei este transmisa de luni pana vineri de la ora 11 si de la ora 17. in weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sambata si duminica, Puterea dragostei este .

LOTO 649. Numerele extrase duminica 15 decembrie 2019. Anunt important facut de Loterie

Duminica, 15 decembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti -Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator -Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din toate! Nimeni nu e vinovat,.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Ai multe motive de satisfactie, de parca ti s-ar oferi din mai multe directii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. cel mai bin.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Ce bine te simti! Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Ai invatat multe de la viata si azi ai ocazia de a arata concret efectele unei anumite lectii asumate candva. Atunci ai gresit, ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta -Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 15 DECEMBRIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )