Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea revine la normalul perioadei

Playtech Playtech,
Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea revine la normalul perioadei

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 iulie. Meteorologii au indicat o vreme instabila, alaturi de precipitatii. Care sunt maximele indicate? Prognoza meteo joi, 25 iulie. Vremea in toata tara Meteorologii indica o vreme instabila, dar mercurul din termemotre incepe sa arate ca normalul perioadei. Temperaturile medii . continuă pe Playtech

Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019. Vremea se schimba din nou

Vreme calda, canicula, ploi, descarcari electrice, grindina, ce mai urmeaza? Meteorologii de la ANM au anuntat ca vremea se schimba din nou. Iata prognoza pentru ziua de miercuri, 24 iulie. Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019 De la canicula trecem la o vreme potrivita pentru perioada in care ne aflam. Miercuri, valorile termice se vor .

LOTO 649. Numerele extrase joi 25 iulie 2019. Anunt important facut de Loterie

LOTO 6 din 49 din 25 iulie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 25 iulie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 25 iulie2019.

PROGNOZA METEO pe doua saptamani. Vremea EXTREMELOR - Anuntul meteorologilor pentru fiecare regiune in parte

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada22 iulie - 4 august 2019. in Banat, in prima zi de prognoza vremea va fi calduroasa, cu o medie a temperaturilor maxime de 31 de grade Celsius. Pana in data d.

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea devine caniculara, cu maxime care vor putea depasi 36 de grade Celsius, dupa care se va raci din nou. LUNI Vremea va fi calda, local.

Prognoza meteo pentru saptamana 22- 28 iulie. Vremea se strica iar

Specialistii indica din nou o scadere a temperaturilor. Una calda, alta rece, cam acesta este sablonul verii lui 2019. Dupa o perioada de temperaturi de septembrie si o alta cu 33 de grade Celsius, vremea se raceste din nou. Prognoza meteo pentru saptamana 22-28 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme .

PROGNOZA METEO 22 IULIE. Vremea va fi calda, cu innorari temporar accentuate in unele zone

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru trei zile. De cand se intorc ploile?

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea extremelor. Dupa canicula vin din nou ploile insotite de vijelii

Dupa vremea deosebit de calda din ultima perioada, meteorologii anunta, pentru doua - trei zile, temperaturi mai scazute in aproape toata tara si averse frecvente, pe arii extinse.

VREME calduroasa in aproape toata tara. ANM anunta prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea se va incalzi usor urmand astfel a se inregistra valori diurne in jurul celor specifice datei, si se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate.

HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problema pentru nativii acestei zodii

Horoscop 25 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 25 iulie Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele pr.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )