Libnet.ro
UNICEF

19:17

Prognoza meteo pentru ianuarie 2020. Anuntul neasteptat al meteorologilor pentru prima luna a anului

Playtech Playtech,
Prognoza meteo pentru ianuarie 2020. Anuntul neasteptat al meteorologilor pentru prima luna a anului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in prima luna din anul 2020 temperaturile vor avea valori mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada. O masa de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei si, chiar daca se vor mai semnala ninsori, acestea nu vor fi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru ianuarie 2020 Valul . continuă pe Playtech

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 decembrie. Anuntul meteorologilor care ne da fiori! Se va intampla

Vremea va continua sa se raceasca usor. innorarile vor persista in jumatatea de est a teritoriului, unde precipitatiile, slabe si moderate cantitativ, se vor semnala pe arii relativ extinse, mai ales pe parcursul zilei.

Prognoza meteo pentru 28-29 decembrie 2019. Vremea se schimba total in ultimul weekend al anului. Nimeni nu se mai astepta la asta

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru 28-29 decembrie. Potrivit acestora vom avea parte de un weekend cu ninsoare, vant puternic si temperaturi in scadere. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo pentru 28-29 decembrie 2019 Meteorologii anunta pentru ultimul weekend din an ninsori, vant puternic si temperaturi .

Prognoza meteo pentru Capitala, pentru 27-29 decembrie 2019. Cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile. Sunt anuntate ninsori

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Ninsorile isi fac aparitia in cateva zone din Romania! Cum va fi vremea in Capitala in perioada dintre 27-29 decembrie si care sunt maximele si minimele? Prognoza meteo pentru Capitala: 27-29 decembrie 2019 Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza speciala pentru .

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme rece, lapovita sau ninsoare in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii anunta vreme mai rece in acest weekend, in tara si in Capitala. Lapovita si ninsoarea sunt asteptate in majoritatea tarii in acest sfarsit de saptamana, care vor fi insotite de viscol si vant puternic, transmite Mediafax. Cod galben de ninsori si viscol la munte si in zona Moldovei, pana duminica seara .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 decembrie. Vesti teribile de la meteorologi

in jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros, iar local si temporar se vor semnala precipitatii, sub forma de ninsoare la munte, predominant ninsori in centru, iar in rest vor fi mai ales ploi ziua, dar se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare spre seara si noaptea.

Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie. Se schimba vremea. Ploi in a treia zi de Craciun

Specialistii ANM au emis prognoza pentru vineri, 27 decembrie. A treia zi de Craciun vine cu ploi pe suprafete mici. in ce zone s-au semnalat precipitatii si ce temperaturi se vor inregistra? Prognoza meteo, vineri, 27 decembrie Suntem in a treia zi de Craciun si, cum nu avem parte de zapada mult dorita, avem in .

HOROSCOP IANUARIE 2020. Fecioarele sunt pline de succes, Varsatorii fac noi descoperiri

Iata horoscop lunar IANUARIE 2020. In orice an nou, luna ianuarie are o importanta mare pentru trasarea directiei intregului an. Ianuarie inseamna un nou inceput, momentul din an in care am dat o fila si avem in fata o pagina noua, alba, pe care putem scrie ceva total nou. Ianuarie 2020 nu este un nou inceput oarecare pentru ca este startul unui nou deceniu si unei noi ere astrologice. Cu adevarat, avem in fata o luna ianuarie care nu este ca nicio alta luna !.

HOROSCOP complet IANUARIE 2020. incepe o perioada a schimbarilor pentru toate zodiile

Luna ianuarie 2020 aduce schimbari pentru toate zodiile. Iata la ce trebuie sa te astepti.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici.Racii vor avea parte de noroc, Taurii dau lovitura

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020.

Moldova a semnat acordul de livrare si tranzit de gaze naturale din 1 ianuarie 2020

SRL Operatorul Sistemului de Transport gaze al Ucrainei, SRL Moldovatransgaz si SA Moldovagaz au semnat Acordul tripartit de operare pentru toate punctele de interconectare 1072; sistemelor de transport ale Republicii Moldova si Ucraina Alexeevka, Grebeniky, Causeni, Ananyiv, Limanskoe). Acesta va asigura livrarile si tranzitul de gaze naturale incepand cu 1 ianuarie 2020, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )