Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo revizuita pentru Craciun si Revelion. Vremea se raceste din nou, dar nu vom avea ninsori

Playtech Playtech,
Prognoza meteo revizuita pentru Craciun si Revelion. Vremea se raceste din nou, dar nu vom avea ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Se anunta o usoara racire a vremii, dar temperaturile vor fi in continuare mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Ninsorile se vor semnala doar la altitudini de peste 1. 800 de metri. Prognoza meteo pentru Craciun Pana pe 20 decembrie, . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, miercuri, 18 decembrie. Vremea se schimba radical

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie emit o noua prognoza. Iata care sunt conditiile meteo la care trebuie sa ne asteptam si care sunt maximele si minimele din toate regiunile Romaniei! Meteorologii indica faptul ca vremea se va schimba radical incepand de azi. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 18 decembrie Daca pana acum am .

Prognoza meteo, luni 15 decembrie. La ce fenomen se asteapta meteorologii, pentru intreaga tara

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta luni, iar in intreaga tara vor fi semnalate fenomene neobisnuite pentru perioada in curs. Mijlocul lunii va fi marcat de astfel de conditii meteo si pentru data de 16 decembrie 2019 au fost anuntate si valorile afisate de termometre. Pe teritoriul intregii tari, dar si in .

Prognoza meteo. Se face neobisnuit de cald. Ce vreme se anunta de Craciun, ce regiuni vor fi stapanite de ploi puternice

Ziua de luni, 16 decembrie, ne aduce soare si vreme foarte calda. Temperaturile anormale pentru luna decembrie se vor mentine si in urmatoarea perioada cand, in unele regiuni, sunt asteptate maxime de peste 20 de grade. Meteorologii spun ca la fel de cald va fi si de Craciun si Revelion.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 decembrie. Temperaturi de primavara in mijlocul lunii decembrie

Valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat mediile multianuale, cu precadere la deal si la munte. in zonele joase de relief din sudul, estul si centrul tarii, cu precadere dimineata si noaptea, local va fi ceata sau nebulozitate joasa, iar izolat si trecator burnita.

Prognoza meteo: Craciun la 16 grade. Cand vine iarna pe bune, in ce zone sunt asteptate ninsori si frig cumplit

Craciunul vine cu temperaturi de pana la 16 grade si ploi in majoritatea regiunilor tarii, potrivit prognozei pana pe 29 decembrie emise de Administratia Nationala de MeteorologieANM). Zapada va fi doar la munte, unde va ninge local si destul de rar. Dupa Craciun, temperaturile scad semnificativ, semn ca iarna isi intra in drepturi.

Cat mai tine vremea anormal de calda. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod normal.

Prognoza meteo: Cand se strica vremea. Ce se anunta in weekend, unde vin ploi

Vremea se anunta deosebit de calda in urmatoarele zile, neobisnuita pentru jumatatea lunii decembrie, cu maxime care pot atinge 18 grade. Spre sfarsitul saptamanii isi fac aparitia precipitatiile. Ninsori slabe sunt asteptate doar la altitudini mari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 decembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Vremea va fi frumoasa, cu valorile termice mult mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

Prognoza meteo. Vremea in weekend se schimba radical

Temperatura aerului va marca o scadere. Vremea in weekend se schimba radical.

Vremea va fi frumoasa si se va incalzi. PROGNOZA METEO pana joi

Vremea va fi in general calda si frumoasa, iar temperaturile maxime vor fi mult mai ridicate decat valorile normale acestei perioade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )