Libnet.ro
UNICEF

00:06

Se schimba vremea in toata tara! Ce ne asteapta pe toti pana vineri dimineata

Playtech Playtech,
Se schimba vremea in toata tara! Ce ne asteapta pe toti pana vineri dimineata

Vremea se mentine extrem de rece pentru aceasta perioada din an, iar temperaturile continua sa scada in toata tara in urmatoarele zile. Se schimba vremea in toata tara Meteorologii au emis o informare meteo de vreme deosebit de rece si inghet la sol, valabila pe tot teritoriul Romaniei, de miercuri pana vineri. Astfel, in intervalul . continuă pe Playtech

Vreme foarte rece in toata tara, pana vineri Temperaturi minime sub minus 5 grade

Vremea va fi deosebit de rece pentru acesta perioada din an in toata tara, pana vineri, cand se vor inregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade, mai ales in nordul Romaniei, potrivit meteorologilor.

Se schimba vremea in ultimul weekend din martie. Ce anunta acum meteorologii

Ultimul weekend din martie vine cu schimbari importante de temperatura. Astfel ca, prognoza meteo pentru zilele de 28-29 martie 2020 arata diferit fata de zilele trecute. Vremea se va incalzi treptat, pana spre final de luna. Chiar mai mult decat ar fi specific acestei perioade. Prognoza meteo pentru 28-29 martie 2020. Vremea in weekend Va .

Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Peste 50 de echipe de robotica din toata tara, care fac parte dintr-un program implementat de Asociatia Natie Prin Educatie sunt activ implicate in aceasta perioada pentru a pune la dispozitia celor care au nevoie solutii concrete de ajutor pentru criza provocata de virusul CO-VID 19. Cum poate fi pusa robotica in slujba oamenilor, cum isi pot folosi acesti copii toate cunostintele, experienta competitiilor de robotica la care au participat pana acum si dotarea pe care o au la dispozitie.

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu coronavirus

Aproape 360 de cadre medicale din toata tara sunt infectate cu noul coronavirus.

Prognoza meteo: Vremea se raceste usor in toata tara. Cerul ramane noros, iar pe alocuri sunt asteptate precipitatii slabe

Luni, 30 martie, vremea se raceste semnificativ in majoritatea zonelor tarii. Romania va fi traversata de un frontde aer polar, minimele se vor situa intre3 si 7 grade Celsius, maximele nu vor.

Meteorologi: vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cand scapam de frig

O informare meteorologica de vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a fost emisa in aceasta dimineata, valabila pana vineri, ora 10.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )