Libnet.ro
UNICEF

09:00

Si-a vandut chitarele, sa salveze planeta: cati bani a strans chitaristul de la Pink Floyd

Playtech Playtech,
Si-a vandut chitarele, sa salveze planeta: cati bani a strans chitaristul de la Pink Floyd

Considerat unul dintre cei mai buni chitaristi in viata, David Gilmour a facut parte din trupa Pink Floyd si este responsabil de multe dintre hiturile formatiei. Compozitorul este insa pasionat si de protectia mediului inconjurator. Mediul inconjurator trece printr-una dintre cele mai dificile crize ecologice din toate timpurile. Temperaturile extreme din ultimele luni sunt o . continuă pe Playtech

Stirile ProTV: A muncit tot sezonul estival la un restaurant de pe litoral. Cati bani a strans o tanara

60 de milioane de euro - iata suma astronomica pe care au lasat-o romanii pe litoral numai in vacanta de Sfanta Maria. Patronatele confirma ca nu s-au intalnit niciodata cu un an atat de bun.

Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si din ce. Fosta consiliera a lui Traian Basescu traieste in lux

Elena Udrea a pierdut, cel putin fizic, conexiunea cu domeniul afacerilor cat timp a stat inchisa in Costa Rica. Astfel, acum, multa lume se intreaba din ce isi castiga banii fostul ministru si mai ales din ce, in special dat fiind ca nu mai detine nicio functie. Cati bani castiga Elena Udrea in Romania si .

Misha traieste pe picior mare. Cati bani a dat fosta sotie a lui Connect-R pe o pereche de adidasi Balenciaga

Dupa divortul de Connet-R, Misha s-a reinventat. Artista poarta peruci mai mereu, a abordat un nou stil vestimentar si se pozeaza din ce in ce mai des in ipostaze incitante. De asemenea, pare ca dupa separare Misha o duce foarte bine, caci isi achizitioneaza lucruri scumpe, pe care le etaleaza pe retelele de socializare. Cati .

Cum prefera sa se distreze, noaptea, fetele lui Gigi Becali. La cati bani are patronul FCSB, nu te-ai fi asteptat

Teodora si Alexandra au profitat de ultimele zile de vara si de briza superba de pe timpul serii, asa ca s-au distrat asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cu toate ca Gigi Becali detine bani cu nemiluita, frumoasele fete ale afaceristului au ales ceva aparte pentru a-si petrece seara. Cum au fost surpinse cele .

Cati bani vrea Ministerul Transporturilor sa cheltuiasca cu porturile Ovidiu, Medgidia si Luminita?

Ministerul Transporturilor vrea sa cheltuiasca 270 de milioane de lei pentru modernizarea si extinderea capacitatii de operare a trei porturi aflate in stare de degradare: Ovidiu, Medgidia si Luminita, iar o parte din bani urmeaza sa fie accesati din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )