Libnet.ro
UNICEF

17:15

Val de aer polar, peste Romania! Temperaturile scad brusc. Fenomen periculos, potrivit meteorologilor

Playtech Playtech,
Val de aer polar, peste Romania! Temperaturile scad brusc. Fenomen periculos, potrivit meteorologilor

Vremea se raceste accentuat in vestul si nordul tarii, iar la munte vor predomina ninsorile. Marti, 31 martie 2020, frigul pune stapanire pe toate regiunile. Val de aer polar, peste Romania! Temperaturile scad brusc Meteorologii anunta ca valorile termice vor scadea accentuat in cea mai mare parte a tarii. Vremea va deveni deosebit de rece . continuă pe Playtech

Se intoarce iarna! Un val de aer polar loveste Romania. Cand vine urgia

Daca in acest week-end, vremea e prietenoasa, specialistii anunta ca de maine vremea schimba iar macazul. O sa fie frig, frig, frig! Nori, ploaie, lapovita, frig Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca un val de aer polar va lovi toata tara. Dupa ce, duminica, 29 martie, vremea va fi fost extrem de calda pentru aceasta .

Prognoza meteo: Un val de aer polar ajunge in Romania. Cat de frig se anunta, unde apar lapovita si ninsorile

Un nou val de aer polar pune stapanire pe Romania. Meteorologii anunta vreme rece in majoritatea regiunilor, incepand de marti, 31 martie. Maximele nu vor mai depasi 10 grade in sud-estul tarii, iar ploile, lapovita si ninsorile se vor semna in mai multe zone ale tarii.

Un val de aer polar ajunge in Romania. Cat de frig se anunta si unde apar lapovita si ninsorile

Un nou val de aer polar pune stapanire pe Romania. Meteorologii anunta vreme rece in majoritatea regiunilor, incepand de marti, .

Prognoza meteo: Ce fenomene aduce valul de aer polar. Unde se anunta frig cumplit si cand lovesc ninsorile

Vremea incepe sa se raceasca accentuat in vestul si nordul tarii, iar la munte vor predomina ninsorile. in sud, luni, 30 martie, maximele vor atinge 20 de grade Celsius. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), vremea va fi mai calda pentru normalul perioadei. De marti, valul de aer polar cuprinde toata tara.

Vine iarna in toata tara! Cat de frig va fi si care sunt zonele unde va ninge

Un nou val de aer polar pune stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme rece in majoritatea regiunilor, incepand de marti.

Alerta meteo! Temperaturile scad semnificativ in Romania

In plina pandemie de coronavirus, un nor de praf asiatic ne ameninta sanatatea. Speciaistii ii sfatuiesc pe romani sa deschida cat mai rar geamurile pana pe 29 martie. Mai mult decat atat, si temperaturile vor scadea foarte mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )