Libnet.ro
UNICEF

14:30

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Playtech Playtech,
Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un . continuă pe Playtech

Locuieste in cel mai vechi mall, iar conditiile sunt surprinzatoare: cum este posibil

Din cauza comertului online, foarte multe mall-uri traditionale ajung sa se inchida, dar unii antreprenori au gasit alta intrebuintare pentru cladirile imense. Din ce in ce mai multi oameni incearca sa traiasca in spatii restranse si sa se obisnuiasca fara prea multe comoditati. Acesti oameni pun accent pe alte lucruri in viata, dincolo de posesiuni .

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Cel mai inalt brad din tara s-a rupt din cauza vantului (FOTO)

Cel mai inalt brad din tara, montat la Cisnadie, a ramas fara varf din cauza vantului puternic. Nu au existat niciun fel de alte pagube, a tinut sa precizeze purtator de cuvant al Primariei. La.

CHEFI LA CUTITE. Lacrimi pentru semifinalisti: Este cel mai frumos lucru din acest show

Luni, de la 20:00, soarta bucatarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cutite se va afla chiar in mainile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitatile culinare, vor definitiva lista finalei, difuzata marti seara, tot de la 20:00, pe Antena 1.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

Ronaldinho: Messi nu e cel mai bun fotbalist din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barc.

Cea mai longeviva iubire din lume: Charlotte si John sarbatoresc 80 de ani de casnicie. Cum s-au cunoscut cei doi

John si Charlotte Henderson, in varsta de 106, respectiv 105 ani, s-au cunoscut in 1934, pe vremea cand erau studenti la Universitatea din Texas. Cei doi au fost recunoscuti drept cel mai longeviv cuplu casatorit in viata de catre Guinness World Records.

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

A impresionat prin tenisul sau, dar a si starnit multe controverse prin agresivitatea pe care o arata fata de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care stie cu siguranta care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a vazut vreodata si nu, nu este din perioada in care impartea o mare rivalitate cu Bjorn Borg).

Imagini de cosmar in timpul unei nunti! Cel mai nefericit om de la petrecere era chiar mirele (VIDEO)

Cea mai fericita zi din viata unui cuplu ar fi trebuit sa fie nunta. Nu insa si in acest caz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )